Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi Killerillä 10.9.2016

Kuva: Suomen Hippos ry kuvapankki
Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi pidetään Jyväskylässä. Paikka: Killerin ravirata, Perinneravintola (vanha katsomo, 2.krs) Osoite: Vesangantie 24, 40630 Jyväskylä Tilaisuuden järjestäjät: Poneista potkua nuorille -hanke & Laajavuoren Ratsukot Aika: Lauantai 10.9.2016 klo 9-17 Kouluttaja: Saara Reinikainen
Hevoskerhon ohjaajien peruskurssi on tarkoitettu sekä nuorille että aikuisille hevoskerhon ohjaajille ja ohjaajiksi aikoville. Pääsyvaatimuksina on vähintään 14 vuoden ikä, innostus lasten ohjaamiseen sekä Hoito I -merkin suorittaminen tai vastaavat tiedot ja taidot.

Kurssilla käydään läpi muun muassa lasten ohjaamista ja ohjaajan tehtäviä, kerhotoiminnan suunnittelua ja hevoskerhomateriaalien käyttöä. Kurssilla tehdään myös ohjausharjoituksia käytännössä. Kurssin suorittaneet saavat todistuksen ja voivat vastaanottaa tämän jälkeen Mini- ja Perushoitomerkkien suorituksia.
Kurssiin sisältyy monipuolinen materiaalipaketti: Hevostaito-opas, Hevoskerhon ohjaajan opas sekä Hevoskerholaisen vihko.
Sitovat ilmoittautumiset 26.8.2016 mennessä: Poneista potkua nuorille -hanke, Suvi Rautiainen puh. 044-9792807 tai sähköpostiosoitteeseen poneistapotkua@killeri.fi.
Ilmoittautumisen yhteydessä on mainittava osallistujan nimi, seura, ikä ja mahdollinen erityisruokavalio sekä ruoka-aineallergiat.
Vahvistamme osallistumisen sähköpostilla, jonka mukana saat tarkempia tietoja kurssista.
Kurssi järjestetään, jos kurssilaisia on vähintään 6. Kurssille otetaan korkeintaan 20 osallistujaa.
Kurssi on maksuton. Ruokailu omakustanteinen.
Tiedustelut: Poneista potkua nuorille -hanke projektityöntekijä Suvi Rautiainen p. 044-9792807 suvi.rautiainen@killeri.fi
TERVETULOA KOULUTTAUTUMAAN!
Poneista Potkua nuorille-hankkeen tavoitteena on Keski-Suomen raviurheilun nuorisotoiminnan kehittäminen sekä poniravikerhotoiminnan käynnistäminen. Hanketta hallinnoi Keski-Suomen Hevosjalostusliitto ry. 
Mukana yhteistyössä Killerin Ravinuoret, Keski-Suomen Hevosenomistajat ry, Keski-Suomen Ravirata, alueen hevosystäväinseurat sekä Laajavuoren Ratsukot.
Lue lisää hankkeesta