Luento: Hevosen lihashuollon tukitoimet 23. syyskuuta Jokimaalla

Hämeen Hevosenomistajain yhdistys järjestää Lahdessa fysioterapeutin luennon koskien hevosen lihashuoltoa.

Fysioterapeutti Anna-Kaisa Ventomäen luento järjestetään Jokimaalla torstaina 23.9.2021 klo ‪16.00-17.30. ‬Luennon aiheena on hevosen lihashuollon tukitoimet.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. SHKL:n jäsenille vapaa pääsy, ei jäseniltä hinta 10 euroa.

Etämahdollisuus

Luentoa on mahdollista seurata etänä Teamsin välityksellä. Linkki löytyy SHKL:n kotisivuilta viimeistään viikkoa ennen luentoa. Muista aktivoida tunnuksesi ajoissa, jotta pääset noutamaan Teams-linkin jäsenosiosta verkkoluennot-sivulta.

Jos et ole jäsen ja haluat luennolle, ota yhteys Hämeen Hevosenomistajain Yhdistykseen saadaksesi maksutiedot ja linkin luennolle. Hämeen Hevosenomistajain Yhdistyksen sihteerin sähköpostiosoite on hhoy@shkl.net.