Vuoden 2023 viimeisessä Hankkija-jäsenarvonnassa palkintona Supreme Horse Care-tuotepaketti

SHKL järjestää yhdessä pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Hankkija Oy:n kanssa arvontoja jäsenille. Osallistuminen on helppoa!

Vuoden viidennessä arvonnassa arvottiin lämmitettävä juomakuppi. Arpaonnen suosikki oli tällä kertaa Pasi M. Helsingistä, onnittelut! Voittajaan on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.

Aktivoi omat jäsentunnuksesi, voit voittaa Supreme Horse Care-tuotepaketin

Kuluvan vuoden kuudennessa ja viimeisessä jäsenarvonnassa palkintona on Supreme Horse Care-tuotepaketti.

Jokainen meistä haluaa tarjota hevoselleen parasta ja pitää huolta tärkeästä kumppanista. Kotimaisen Supreme Horse Care -tuotesarjan valmistuksessa käytetään tarkasti valikoituja ensiluokkaisia raaka-aineita.

Tuotesarja sisältää täydennysrehuja sekä hoitotuotteita. Kotimaisesta työstä ja vastuullisuudesta kertoo tuotteiden Avainlippu-merkki.

Supreme Horse Care -tuotepaketti sisältää seuraavat tuotteet: Supreme Horse Care Ruusunmarja, Elektrolyytti, Monivitamiiniliuos, Formula MSM, Sininen linimentti, Arnika, Lämpölinimentti, Shampoo, Desinfiointispray & Iho- ja haavavoide. Tuotepaketin arvo 176,25 €!

Tutustu tuotteisiin tarkemmin: https://www.hankkija.fi/Hevoset_ja_lemmikit/hevosrehut/supreme-horse-care/tr-supreme-horse-care–tuotteet-3003

Näin varmistat arpasi myös tuleviin arvontoihin

Osallistut arvontaan, kun olet maksanut kuluvan vuoden jäsenmaksusi ja aktivoinut jäsentunnuksesi 31.12.2023 mennessä.
Aktivointi onnistuu osoitteessa https://www.shkl.net/aktivoi

Jos olet aktivoinut tunnuksesi jo aiemmin, riittää että jäsenyys on voimassa eli jäsenmaksusi kuluvalle vuodelle on maksettu.

Omilla jäsentunnuksillasi pääset kirjautumaan Jäsensivuille

Aktivoinnin yhteydessä valitset itsellesi salasanan. Kun aktivointi on valmis, voit kirjautua sisään jäsensivuille, mistä löydät mm. ladattavat sopimuspohjat, sähköisen lehtiarkiston, webinaaritallenteet ja muuta materiaalia.

Kun jäsentiedoistasi löytyy sähköpostiosoite, saat myös kuukausittaisen Hevosenomistajauutisia-uutiskirjeen sähköpostiisi. Myös alueyhdistykset lähettävät ajoittain sähköisiä jäsenkirjeitä. Varmista tiedon kulku pitämällä omat tietosi ajan tasalla!