Vuoden viidennessä Hankkija-yhteistyöarvonnassa palkintona lämmitettävä juomakuppi

SHKL järjestää yhdessä pitkäaikaisen yhteistyökumppaninsa Hankkija Oy:n kanssa tuotearvontoja jäsenille. Myös vuonna 2023 järjestetään kaikkiaan kuusi arvontaa, joista kaksi on vielä jäljellä!

Edellisessä arvonnassa palkintona olleen Kiva-kuiviketurvelavan voitti Merja Kannuksesta, onnittelut!

Vuoden viidennessä arvonnassa palkinto on talvea kohden mentäessä ajankohtainen lämmitettävä juomakuppi.

Kestävästä muovista valmistettu lämmitettävä uimurikuppi 31 W lämmitysvastuksella. Tarvitsee toimiakseen 24 V muuntajan (ei sisälly pakkaukseen). Pitää kupin sulana n. -15 asteeseen asti, jos kuppi on hyvin suojattu tuulelta/vedolta. Hyvä valinta pihatoihin ja talleihin, jossa lämpötila laskee talvella selkeästi pakkasen puolelle. Arvo 149,- Tutustu Hankkijan sivuilla klikkaamalla tästä.

Näin varmistat arpasi myös tuleviin arvontoihin

Osallistut arvontaan, kun olet maksanut kuluvan vuoden jäsenmaksusi ja aktivoinut jäsentunnuksesi.
Aktivointi onnistuu osoitteessa https://www.shkl.net/aktivoi

Jos olet aktivoinut tunnuksesi jo aiemmin, riittää että jäsenyys on voimassa eli jäsenmaksusi kuluvalle vuodelle on maksettu.

Omilla jäsentunnuksillasi pääset kirjautumaan Jäsensivuille

Aktivoinnin yhteydessä valitset itsellesi salasanan. Kun aktivointi on valmis, voit kirjautua sisään jäsensivuille, mistä löydät mm. ladattavat sopimuspohjat, sähköisen lehtiarkiston, webinaaritallenteet ja muuta materiaalia.

Kun jäsentiedoistasi löytyy sähköpostiosoite, saat myös kuukausittaisen Hevosenomistajauutisia-uutiskirjeen sähköpostiisi. Myös alueyhdistykset lähettävät ajoittain sähköisiä jäsenkirjeitä. Varmista tiedon kulku pitämällä omat tietosi ajan tasalla!