Pohjantähti Lämminveristen Suurmestaruusajon 2. erä maksettiin 61 hevosesta

Kuvassa hallitseva lämminveristen suurmestari Consalvo. Kuva: Maisa Hyttinen

Vuosina 1964-1982 ajettu Lämminveristen Suurmestaruusajo palasi kilpailukalenteriin vuonna 2017.

Kilpailu ajettiin vuoteen 2019 saakka Porissa. Vuonna 2020-2023 Lämminveristen Suurmestaruus on ajettu Tampereella Teivossa ja kilpailun pääyhteistyökumppanina on toiminut Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö.

Kilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki lämminveriset ravihevoset, joista oli maksettu sääntöjen määräämät ilmoittautumismaksut. Hevoset, jotka olivat tienanneet urallaan enintään 75.000 euroa kilpailuvuotta edeltävän vuoden loppuun mennessä, saivat ennakkomaksut alennettuun hintaan.

Lue lisää kilpailusta ja lista mukana olevista hevosista klikkaamalla tästä