Hevosenomistaja 1/24 julkaistu Jäsensivuilla

Hevosenomistaja-lehti ilmestyy vuonna 2024 kaikkiaan kuusi kertaa. Aiemmista vuosista poiketen neljä lehteä julkaistaan sekä painettuna että sähköisenä, kaksi pelkästään sähköisenä.

Juuri julkaistussa vuoden ensimmäisessä jäsenlehdessä pääsemme lukemaan mm. toiminnanjohtaja Mitja Nummenmaan pohdintaa rahapelijärjestelmän muutoksesta, alueyhdistystestn tulevista tapahtumista, EUnetHorse-hankkeessa hevostalousyrittäjille tehdyn haastattelututkimuksen tuloksia, dosentti Heli Hyytiäisen vinkit loimitukseen sekä koontia marraskuussa järjestetystä eläinlääkäri ja ravivalmentaja Jutta Ojalan sykevalmennusta käsitelleestä webinaarista.

Jäsenten materiaalipankki

Jäsenemme pääsevät sähköisessä arkistossa lukemaan lehtiä vuodesta 2014 alkaen. Jäsensivujen materiaalipankista löydät myös webinaaritallenteet, juttusarjat, sopimuspohjat ja muuta hyödyllistä materiaalia. Jäsensivujen kautta pääset myös jättämään myynti-ilmoituksen Osta ja myy-sivulle.

Omien jäsentunnuksien käyttöönotto

Omien jäsentunnuksiesi käyttöönotto on helppoa ja aktivointi tarvitsee tehdä vain kerran.

Aktivointi onnistuu osoitteessa https://www.shkl.net/aktivoi . Jäsennumerosi löydät jäsenkortista.

Kun tunnukset on aktivoitu, pääset tarkastelemaan omia jäsentietojasi sekä vain jäsenille rajattuun osioon sivustolla, kunhan jäsenyytesi on voimassa eli jäsenmaksu maksettu.

Jos olet aktivoinut tunnuksesi jo aiemmin, riittää että jäsenyys on voimassa. Pääset kirjautumaan sisään sivulla https://www.shkl.net/kirjaudu-sisaan.

Etkö ole vielä hevosenomistajayhdistyksen jäsen? Liity jäseneksi tästä.