SHKL-webinaari 28.3.2024: laki eläinten hyvinvoinnista & hevosasetus

Webinaari uudesta eläinten hyvinvointilaista ja hevosasetuksesta to 28.3.2024 klo 10-12

SHKL järjestää jäsenilleen maksuttoman webinaarin Teams-alustalla. Tilaisuudesta tehdään myös tallenne SHKL-jäsensivujen materiaalipankkiin.

Ylitarkastaja Sanna Varjus Ruokavirastosta kertoo uudesta eläinten hyvinvointilaista, sen mukanaan tuomista muutoksista hevosten pitoon sekä uudesta hevosasetuksesta, joka tulee voimaan kevään aikana.

Jäsenten on mahdollista toimittaa etukäteen kysymyksiä, sekä esittää niitä myös webinaarin aikana.

Kysymyksiä puhujalle

Lähetä kysymyksesi hyvinvointilaista etukäteen sähköpostitse os. viivi.honkimaa@shkl.net . Kysymykset kootaan ja välitetään puhujalle ennen webinaaria, jolloin niihin on parhaat mahdollisuudet saada myös kattavat vastaukset.

Kirjautuminen jäsensivuille

Linkki Teams-kokoukseen julkaistaan SHKL:n jäsensivuilla. Jos et ole vielä aktivoinut omia jäsentunnuksiasi, se onnistuu osoitteessa shkl.net/aktivoi

Tunnukset tarvitsee aktivoida vain kerran.

Sen jälkeen kirjautuminen jäsensivuille onnistuu, kun jäsenyys on voimassa eli jäsenmaksu kuluvalle vuodelle on maksettu sekä kirjautunut jäsenrekisteriimme.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä SHKL:n toimistolle os. toimisto@shkl.net tai puhelimitse 03-734 2281

Liity jäseneksi ja tule linjoille!

Jos et vielä ole jäsen tai vuoden 2024 jäsenmaksusi on vielä maksamatta, hoidathan asian kuntoon hyvissä ajoin ennen webinaaria. Maksun kirjautumisessa jäsenrekisteriimme menee noin 1-2 pankkipäivää.

Koulutus- ja neuvontapalveluiden lisäksi SHKL:n jäsenet pääsevät hyödyntämään useita rahanarvoisia jäsenetuja mm. Hankkijalta, Tallink Siljalta, EasyFit- ja Ladyline-kuntosaleilta, Greenstar-hotelleista ja Pohjantähden hevosvakuutuksista sekä useilta raviradoilta.

Jäsenet myös ilmoittavat myytäviä hevosia Starinitan hevoshuutokauppoihin sekä osallistuvat Racing Amatööriohjastajien SM-liigaan muita edullisemmin.

Liity jäseneksi

Tutustu jäsenetuihin

SHKL:n tapahtumakalenteri