SHKL:n syyskokous 2023: kansanedustaja Teemu Kinnari on SHKL:n puheenjohtaja 2024 alkaen, Lappee sai vuoden hevosenomistajaystävällisin ravirata-palkinnon

Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton syyskokous järjestettiin Vermossa lauantaina 11.11.2023 klo 11 alkaen.

Toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin hallituksen esityksen mukaisesti. Jäsenmaksu vuonna 2024 on 48 €.

Teemu Kinnari ja Henna Virkkunen

Uusi puheenjohtaja 2024 on kansanedustaja sekä hollolalaisen Kinnarin tilan isäntä Teemu Kinnari.

-Hevosenomistajuudesta huolehtiminen ja uusien omistajien saaminen hevosalalle kaikkien lajien pariin on liiton keskeinen tehtävä tulevina vuosina. Tartun innolla työhön, Kinnari kiitti.

Ulla Silaste valittiin uutena hallitukseen Keijo Heikkisen tilalle Etelä-Savon edustajaksi. Muut hallituksen jäsenet jatkavat tehtävässä, myös erovuoroiset valittiin uudelleen hallitukseen.

Lappee sai vuoden hevosenomistajaystävällisin ravirata-palkinnon

Teemu Keskitalo vastaanotti palkinnon Vermossa. Palkitsemassa SHKL:n toiminnanjohtaja Mitja Nummenmaa ja puheenjohtaja Henna Virkkunen.

Lappeen ravirata on huomioinut hevosenomistajat hienolla tavalla tarjoamalla heille raveissa oman klubitilan, josta on loistavat näköalat radalle. Myös muutoin omistajat ovat kunniavieraina, kuten Villinmiehen tammakilpailussa, jossa finalistien omistajat ja kasvattajat olivat kutsuvieraina ja rata tarjosi ruokailun.

Arvostuksen henki näkyy myös tallialueella, jossa hevosen taustajoukoille jaetaan talliportilla välipalapussi, tallikahviossa on runsas ruokatarjonta ja ohjastajille tarjoilu pukuhuoneessa.

Rataa pidetään hyvässä kunnossa ravien välilläkin, ja harjoituskäyttö on ilmaista. Harjoitusravitoiminta on herätetty aktiivisesti henkiin.

Ennen kaikkea Lappee saa kiitosta yhteisöllisestä ja positiivisesta ilmapiiristä. Hevosenomistajien kehittämisideat on otettu myönteisesti vastaan ja toimihenkilöt kehittävät myös itse aktiivisesti uutta. Tämä näkyy sekä innostuneissa talkoolaisissa että uusina merkittävinä yhteistyökumppaneina.

Voittajarata saa tunnustuksen lisäksi myös stipendin, joka käytetään hevosenomistajien entistäkin parempiin palveluihin.