Varsahuutokauppa lähestyy – varsalista julkaistu

Listalla on 112 varsaa. Varsalista on tässä vaiheessa isäoriiden aakkosjärjestyksen mukaisessa järjestyksessä. Voit etsiä tiettyä varsan nimeä, isää, emää tai emänisää painamalla ctrl +f ja kirjoittamalla kenttään halutun nimen. Sivulta löytyy myös linkki excel-taulukkoon, mistä löytyvät samat tiedot.

Varsat löydät sivulta: hevoshuutokaupat.fi

Sukuselvitykset, videot, lisäkuvat ja varsakohtaiset omat sivut julkaistaan myöhemmin, samoin kuin myyntijärjestys.

Huutokauppa järjestetään Ypäjän Hevosopistolla 8.9.2023. Huutokauppa alkaa kello 18, mutta varsat saapuvat alueelle jo klo 12 alkaen, jolloin niihin voi tutustua iltapäivän ajan.

Ota seurantaan myös Varsahuutokaupan Facebook-sivu, jolloin päivitykset tavoittavat sinut nopeasti.

Lipunmyynti syyskuiseen varsahuutokauppaan on myöskin alkanut ja tänä vuonna liput sekä huutokauppaluettelot voi hankkia Liveton järjestelmän kautta. Löydät painikkeen huutokauppojen etusivun oikeasta reunasta ja tästä eteenpäin pääsee noudattamalla annettuja ohjeita.

Huutokauppaluettelot saapuvat painosta arviolta elokuun puolenvälin jälkeen. Mikäli valitset huutokauppaluettelon kotiin postitettuna, se lähetetään sinulle mahdollisimman pian sen jälkeen, kun luettelot ovat saapuneet painosta. Luetteloita tullaan myymään tuttuun tapaan myös useimmilla raviradoilla sekä myös itse tapahtumassa.