Pohjantähti Lämminveristen Suurmestaruusajossa mukana 45 hevosta

Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry:n perinteikäs suurkilpailu lähestyy! Kolmas eli viimeinen erä vuoden 2023 Pohjantähti Lämminveristen Suurmestaruusajoon maksettiin 45 hevosesta. Näistä neljä on mukana sakkomaksulla. Mukaan pääsee enää vain sääntöjen mukaisella supersakkomaksulla. Sakon suuruus on 2.500 euroa ja se tulee olla maksettuna kaksi arkipäivää ennen karsintoihin ilmoittamista. Maksetut supersakkomaksut kerryttävät finaalin palkintopottia täysimääräisesti.

Kilpailun karsinnat ajetaan Teivossa 1. elokuuta ja finaali samalla radalla 12. elokuuta. Karsintalähtöjen ensimmäinen palkinto on 3000 euroa ja finaalissa ruhtinaalliset vähintään 30.000 euroa!

Kilpailun pääyhteistyökumppanina toimii Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö.

Mukaan maksetut hevoset löydät täältä.