Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien kesäkuvakilpailu – jaetaan yhdessä hyvää mieltä ja ihahania kesämuistoja

Mikä on siun ihanin kesämuisto yhdessä hevosen kanssa tai hevosiin liittyvän tapahtuman tai tarinan myötä? Jaa kuva ja kerro kuvatekstissä lyhyesti tarina kuvan takaa.

Osallistua voit Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien Facebook-ryhmässä & Twitterissä sekä sähköpostilla alueyhdistyksen sivuilta löytyvin yhteystiedoin.

Osallistujien kesken arvotaan Hevosenomistajien tuotepalkintoja, ja kuvasatoa julkaistaan myöhemmin myös tämän vuoden Hevosenomistaja-lehdissä. Kesäkuvakilpailun kuvasatoa ja tarinoita kerätään 11.6.2023 asti. Arvonta suoritetaan viikolla 24, ja voittajiin tullaan olemaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Osallistumalla ja jakamalla kuvan annat samalla luvan kuvan mahdolliseen julkaisuun muissa Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien tai SHKL:n some-kanavissa tai Hevosenomistaja-lehdessä. Kuvaa ei tämän jälkeen käytetä muihin tarkoituksiin. (Huom. Facebook, Twitter, Instagram ei ole mukana kesäkuvakilpailussa/arvonnoissa.)

Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla alueyhdistyksen tai SHKL:n jäsen – mutta tutustu ihmeessä meihin ja toimintaamme täällä!

Ihahahanaa kesää kaikille toivottaa Pohjois-Karjalan Hevosenomistajat