Jaksa menestyä!

Julkaistu Hevosenomistaja-lehdessä 3/18

Suomen Ratsastajainliiton, Suomen Hippos ry:n ja Suomen Ravivalmentajat ry:n yhteistyössä Hevoset-messuilla järjestämä seminaari käsitteli hevosalan yrittäjien jaksamista työssään. Tavoitteena on, että myös tämän alan yrittäjät ajattelisivat jo toiminnan alkutaipaleella itseään yrityksensä tärkeänä voimavarana, koska työkyvyn ylläpitäminen on inhimillisesti ja taloudellisesti kannattavaa.

SRL:n tallitoiminnan kehittäjä Minna Peltonen toivotti tilaisuuden aluksi kuulijat tervetulleeksi seminaariin ja totesi, että tällä alalla ihmisten hyvinvoinnista on totuttu keskustelemaan lähinnä romahdus- ja selviytymiskertomusten kautta, mutta siihen pisteeseen ei ole pakko joutua.

Seminaaria saapui alustamaan liikuntaterapeuttiyrittäjä Lauri Pyykkönen, jolle hevosala on tuttu asiakkaiden kautta. Hän muistutti kuulijoita hyvän arjen tärkeydestä. Puheenvuoronsa aluksi hän heijasti kankaalle lainauksen “Vuodet rypistävät ihon, mutta innostuksen puute rypistää sielun”.

Lue koko artikkeli tästä (pdf)