Päivi Pesonen, hevosalan moniosaaja Etelä-Savosta

Julkaistu Hevosenomistaja-lehdessä 1/2017

SHKL:n tuorein hallituksen jäsen on savonlinnalainen Päivi Pesonen. 46-vuotiaalla Pesosella on vankka hevosharrastustausta sekä ravi- että ratsupuolelta. Päivätyönään hän toimii nykyään opiskelijapalveluneuvojana ammattikorkeakoulussa, mutta on toiminut hevostenhoitajana sekä on kartuttanut työkokemustaan myös Hevosjalostusliiton leivissä.

Kotipihan tallissa häntä odottelee pieni hevoslauma, joista omia on kaksi. Radoille pääsyä kärkkyy kaksivuotiaaksi kääntynyt elmikkolainen oripoika, jonka jo emänisänemää Päivi on aikoinaan hoitanut. Tämän lisäksi hän omistaa tyttärensä käytössä olevan ponitamman. Päivillä on lisäksi osuus Melekomonen tallin kimppahevosesta Peggy Beat.

Lue koko artikkeli tästä (pdf)