Keskusliiton varapuheenjohtaja Seppo Ranta-Ruona: Tavoitteena saada Keskusliitolle sellainen rooli, joka sillä kuuluu olla

Julkaistu Hevosenomistaja-lehdessä 1/2011
Suomen Hevosenomistajien Keskusliitolle valittiin tänä vuonna uusi varapuheenjohtaja, kun pestin pitkäaikainen haltija Matti Pasanen ilmoitti, ettei enää ole käytettävissä uudelle kaudelle. Tilalle valittiin mies monen menestyshevosen takaa, alkujaan pohjalainen mutta nykyään Tuusulassa vaikuttava Seppo Ranta-Ruona.

S uomen Hevosenomistajien Keskusliitossa varapuheenjohtajan pesti on tärkeä paikka. Puheenjohtajan ollessa kiireinen kansanedustaja, jää varapuheenjohtajan harteille liitossa moni käytännön asia. Varapuheenjohtaja toimii muun muassa toiminnanjohtajan lähimpänä esimiehenä ja aisaparina ideoitaessa hevosenomistajille etuja ja mietittäessä liitolle uusia strategioita. Päätökset keskusliitossa tehdään demokraattisesti hallituksen kesken, mutta varapuheenjohtaja on kiistatta tärkeä hahmo myös päätöksenteossa yhdessä puheenjohtajan ja toiminnanjohtajan kanssa.
 Lue koko artikkeli tästä (pdf)