Matkakorvaushakemus viime hetkellä perutuista raveista

Tämä korvausjärjestelmä on tarkoitettu nk. force majeure -tilanteisiin, jolloin ravirata ei maksa korvauksia. Päällekkäisten korvausten maksaminen ei ole mahdollista.

Mikäli ravitapahtuma peruutetaan viimeisen kolmen tunnin aikana ravien aloitusajankohdasta laskettuna, maksaa Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry jäsenilleen matkakorvauksen peruuttamisen aiheuttamasta haitasta.

Korvaus maksetaan hevosenomistajalle 0,35 € / km hevosen valmennustallista ravikilpailupaikalle ja takaisin aiheutuneesta matkasta (saman omistajan 1 hevonen/kuljetusauto, Fonectan karttapalvelun antaman lyhimmän reitin mukaan).

Korvaus maksetaan lyhimmän toteutuneen kilometrimäärän mukaan. Esimerkiksi mikäli hevonen ei palaa kotitalliin tai lähde kotitallilta ravikilpailuihin (esim. hevonen jää toiseen talliin ravien jälkeen) tai toteutuneet kilometrit siihen asti kun tieto ravien peruutuksesta saavuttaa kuljettajan.

Edellytyksenä tuen saamiseksi on, että hevosen valmennustalli sijaitsee vähintään 50 km päässä matkan kohteena olleesta raviradasta. Tämä siksi, että lähimatkalaiset eivät useinkaan ole vielä lähteneet kotitallistaan, jos peruutus tulee esim. 3 tuntia ennen ravien alkua. Mikäli matka on yli 50 km, ei kuitenkaan ole olemassa mitään omavastuurajaa, vaan kilometrit lasketaan täysimääräisenä. Mikäli omistajia on useita, niin vähintään yhden tulee olla jäsen. Mikäli kyseessä on kimppahevonen (tallinimi), niin kimpan vetäjän tulee olla liiton jäsen. Jäsenmaksun kuluvalta vuodelta tulee olla maksettuna ennen peruttuja raveja, joista korvausta haetaan!

Lomake on täytettävä huolellisesti, ja siinä on annettava kaikki kysytyt tiedot. Järjestelmä on voimassa, kunnes toisin ilmoitetaan.

Matkakorvaushakemus tulee toimittaa kuukauden sisällä

  Hakijan nimi (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  SHKL:n jäsenyysOlen jäsenEn ole jäsen

  Jäsennumero

  Tilinumero IBAN-muodossa (pakollinen)

  Peruttujen ravien pvm ja järjestävä rata (pakollinen)

  Lähtöpaikka (pakollinen)

  Määränpää (pakollinen)

  Hevosen nimi ja rekisterinumero (pakollinen)

  Kilometrit yhteensä (pakollinen)

  Maksettavaa (kilometrit x 0,35 €/km) (pakollinen)

  Lisätietoja (esim. valjastuskatos- tai vierastallimaksu)

  Päivämäärä ja paikka (pakollinen)