Hevosen nimi:
Quebradita Artist

Hevosen ikä:
1

Hinta:
150eur

Sukuposti:
Tiedot Sukupostissa »

Heppa:
Tiedot Heppa-järjestelmässä »

Kategoria:
Kimpparavihevonen

Quebradita Artist

Haluamme sinut mukaan iloiseen joukkueeseemme!

Team Ollikainen rakentaa nyt uutta ryhmää kuvankauniin 15.6.2018 syntyneen Quebradita “Rita” Artist varsan ympärille.

Kuten nimikin kertoo, tämän nuoren varsan liikkeissä on Latinalaisen tanssin askeleita. Rita on iloinen ja utelias, rohkea yksilö, joka teki tuttavuutta heti elämänsä ensimmäisistä päivistä lähtien lajitovereihinsa ja ympärillä oleviin ihmisiin. Se on rakenteeltaan moitteeton ja hyvin kaunis varsa. Sen kehitystä varsasta kilpahevoseksi tulee olemaan mielenkiintoista seurata, sen kanssa eletään yhdessä tunteikkaita hetkiä. Kiitettyjen tiedotuskanaviemme kautta tulet saamaan aina ajantasaiset kuulumiset Ritan elämästä kuvin ja videoin. Tietenkin toivomme sinun tulevan katsomaan nuorta neitoa myös tallillemme.

Nyt haluamme sinut mukaan jakamaan näitä hetkiä kanssamme!

Ritan emä on Mil Mi.
“Milli” on kookas, hieno, hyvin jalo tamma. Se huolehtii jälkikasvustaan erinomaisesti, seuraa ja opettaa sitä kuten emät tekevät, välillä vain eloisan Ritan perässä pysyminen tuottaa hieman päänvaivaa. Sen isä on monivuotinen Ruotsin oritilastojen ykkönen Super Arnie ja emälinja on legendaarisen valmentajan Stig Henry Johansson:in omaa vaalittua hyvin menestynyttä emälinjaa. Sukupostista voi tarkastella Millin kuvia, näyttelytietoja ja sukua.
Millillä on jo kaksi aikaisempaa varsaa, joiden edesottamuksia seurataan suurella mielenkiinnolla. Molemmat ovat kokeneiden valmentajiensa mielestä oikein lupaavia varsoja ja vanhempi onkin jo suorittanut opetus- ja koelähdön.

Isä Well Built on toistaiseksi ainoa Muscle Hill:in poika Suomessa, joka on arvosteluissa saanut korkean jalostusarvon leiman. Se on kova todiste siihen kohdistuvasta odotusarvosta maailman kysytyimmän siitosoriin jälkeläisenä. Well Built:in emälinja on vahva, Emän sisarukset ovat esiintyneet kilparadoilla ja siitoksessa erittäin voitokkaasti ja voi jopa sanoa, että myös isän emälinja on erinomainen. Oriin emänisä, huikea kilpahevonen Ken Warkentin valittiin aikoinaan ansaitusti vuoden 2-vuotiaaksi USA:ssa. Myös Well Built:in kuvia ja sukutietoja voi tarkastella sukupostista.

Ryhmällämme tulee olemaan paljon yhteistä kivaa, yhteisiä hetkiä ja ennen kaikkea hieno nuori varsa, jonka ympärille tulee syntymään runsaasti positiivista pöhinää. Kaikille ryhmän jäsenille on valmiiksi varattuna VIP-lippu, joka mahdollistaa pääsyn aitiopaikalle seuraamaan tämän nuoren neidon elämän eri vaiheita. Tavoittelemme joukkueeseen 10-20 osuutta, jolloin kaikilla on mahdollisuus liittyä mukaan hyvin maltillisin kustannuksin.

Quebradita Artist viettää tällä hetkellä laidun aikaa kasvattajan hoivissa ja informaatiota saamme heiltä oikein aktiivisesti. Rita saapuu Kainuuseen loppukesän aikana, Team Ollikainen on aidosti ja isosti innostunut tästä hankkeesta.

Nyt on sopiva aika varata osuus ystävän tai vaikka sopivan ystäväporukan kanssa hienosta tulevaisuuden varsasta.

Varaukset ja lisätiedot:
Janne Lukkari puh +358447879590 mail. janne@kajaani.net

Myyjä:
JANNE LUKKARI