Kolmas Hankkijan jäsenarvonnan voittaja arvottu!

Tämän vuoden kolmannessa jäsenarvonnassa EQPro:n tuotepaketin voitti Jaana T. Voittajaan on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.

Aktivoi jäsentunnuksesi ja olet mukana arvonnassa!

Hankkija Oy on SHKL:n pitkäaikainen yhteistyökumppani. Osana tämänvuotista yhteistyösopimusta olemme järjestäneet yhteistyössä Hankkijan kanssa tuotearvontoja jäsenille. Arvonnoissa ovat olleet mukana kaikki sellaiset hevosenomistajayhdistysten jäsenet, jotka ovat aktivoineet jäsentunnuksensa SHKL:n kotisivuilla. 

Vuoden neljännessä arvonnassa arvomme 840 kg lavallisen Kiva-kutteria.
Lavalla 42 kutteripaalia. Lavan arvo yhteensä 289,80 €.

Kiva on havupuusta höylätty tasalaatuinen, hygieeninen ja itiövapaa kutterikuivike. Kiva-kutterikuivike pystyy imemään kosteutta kaksi kertaa oman tilavuutensa.
Kiva-kutteri höylätään tasalaatuisesta lämpökuivatusta sahapuutavarasta, jonka an­siosta kutterin lastut ovat tasalaatuisia. Kiva seulotaan rumpuseulonnalla, mikä varmistaa tikuttoman ja lähes pölyttömän laadun.
Kiva-kutterin valmis­tukseen käytetään puhdasta havupuuta, mäntyä ja kuusta, PEFC- sertifioidut toimittajat. Kiva on puhdas luonnontuo­te, joka ei sisällä lisäaineita tai kemikaaleja.”
Lue lisää hankkija.fi

Arvontaan osallistuminen on helppoa. Kun olet maksanut kuluvan vuoden jäsenmaksun ja aktivoinut omat jäsentunnuksesi shkl.net-sivustolle (ohjeet alempana), olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Vuoden neljäs arvonta suoritetaan maanantaina 28.9.2020 kyseiseen päivämäärään mennessä tunnuksensa aktivoineiden kesken.

Tuotepalkinnon voittajaan otamme yhteyttä ensisijaisesti jäsentiedoissa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Viesti saattaa joutua joskus vahingossa myös roskapostikansioon, joten tarkkailethan myös sitä.

Näin aktivoit jäsentunnuksesi:

  • Mene osoitteeseen www.shkl.net/aktivoi
  • Syötä kenttiin jäsennumerosi, jonka löydät jäsenkortistasi, sekä sukunimesi
  • Tarkista (ja tarvittaessa päivitä) omat tietosi sähköisessä lomakkeessa ja valitse henkilökohtainen salasanasi
  • Tallenna – Valmis!

Tunnukset tarvitsee aktivoida vain kerran. Aiemmin tunnuksensa aktivoineet jäsenet ovat automaattisesti mukana arvonnassa, kunhan jäsenmaksu vuodelle 2020 on maksettu. 

Jäsentunnukset aktivoituasi pääset kirjautumaan shkl.net-sivuston Jäsenille-osioon, mistä löydät mm. ladattavat sopimuspohjat, sähköisen lehtiarkiston, lomakkeen myynti-ilmoituksen jättämiseksi markkinapalstalle ja paljon muuta. Pääset kirjautumaan sisään klikkaamalla sivuston oikeasta yläreunasta Kirjaudu sisään -painiketta.

Jos vielä mietit jäseneksi liittymistä, ehdit mukaan tähän arvontaan toimimalla nopeasti. Jäsenliittymislomakkeen löydät klikkaamalla tästä. Jäsentunnukset pääset aktivoimaan jäsenmaksun maksettuasi osoitteessa www.shkl.net/aktivoi.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä SHKL:n toimistolle p. 03 734 2281 (arkisin klo 9-15) tai toimisto@shkl.net