Pohjantähti Lämminveristen Suurmestaruus -karsinnat Teivossa 28.7.2020

Ennakkomaksullisessa Pohjantähti Lämminveristen Suurmestaruusajossa kilpaillaan Suomen parhaan lämminverisen tittelistä – ikäluokasta ja syntymämaasta riippumatta. Vuosina 1964-1982 ajettu Lämminveristen Suurmestaruusajo palasi takaisin kilpailukalenteriin vuonna 2017. Tänä vuonna kilpailun järjestävät uudistetuin säännöin Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry ja Tampereen Ravirata Oy Teivon ravikeskuksessa. Kilpailun pääyhteistyökumppanina toimii Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö.

Kilpailun karsinnat ajetaan Teivossa tiistaina 28.7. ja loppukilpailu lauantaina 8.8.2020.

Finaalin voittaja palkitaan 27.000 euron ykköspalkinnolla, jonka lisäksi kaikki finaaliin osallistuneet palkitaan 360 eurolla!

Karsinnoissa kilpaillaan 3.000 euron ykköspalkinnoista. Karsintalähtöjä ajetaan kolme kappaletta, lähdöt numero 7, 8 ja 9.

Tiistairavien katsomoalue on rajattu kahteen sektoriin, joille kullekin otetaan maksimissaan 500 henkilöä. Liput voi ostaa joko nettikaupasta tai portilta. Portilla SHKL:n jäsenkortilla maksuton sisäänpääsy. Myös alle 18-vuotiaille sisäänpääsy on maksuton.

Pohjantähti Lämminversten Suurmestaruus -karsintojen lähtölistat:

Lisää aiheesta:

Tiistairavit & Delete Tammakriterium-karsinnat & Pohjantähti Suurmestaruus-karsinnat (teivo.fi)