SHKL:n jäsentuotteiden verkkokauppa on avattu

Hevosen omistaminen on elämys, johon sisältyy monenlaisia unelmia ja suuria tunteita. Haluamme hevosenomistajien liittona korostaa myös yhteenkuuluvuutta – kuulummehan kaikki hevosenomistajien joukkoon. Ollaan siis ylpeästi hevosenomistajia ja näytetään se muillekin!

Yhteistyössä Hoo-Hoo Oy:n kanssa olemme perustaneet verkkokaupan, josta voit nyt tilata tuotteita SHKL:n vuoden 2020 “Hevosenomistaja – ja ylpeä siitä!” -teemapainatuksella. Valikoimasta löytyy tällä hetkellä erilaisia käytännöllisiä vaatteita sekä kätevä termosmuki.

Päästäkseen tarkastelemaan tuotteita on verkkokauppaan ensimmäisellä kerralla rekisteröidyttävä sähköpostiosoitteella ja SHKL:n rekisteröitymiskoodilla. Jatkossa kirjautuminen onnistuu sähköpostilla ja sähköpostiin rekisteröitymisen jälkeen lähetettävällä salasanalla. Tarkemmat ohjeet ohessa.

Tarkastellaksesi ja tilataksesi tuotteita toimi näin:

  1. Mene osoitteeseen www.hoohoo.fi.
  2. Klikkaa sivun oikeasta yläkulmasta “Kirjaudu”.
  3. Syötä kohtaan “Rekisteröidy” sähköpostiosoitteesi sekä rekisteröitymiskoodi “SHKL” ja klikkaa “Rekisteröidy”.
  4. Saat antamaasi sähköpostiin salasanan, jolla pääset jatkossa kirjautumaan SHKL:n verkkokauppaan ja tilaamaan tuotteita. Voit myös vaihtaa salasanan sisäänkirjautumisen jälkeen “Oma tili”-kohdasta.
  5. Tuotteita pääset tarkastelemaan klikkaamalla sisäänkirjautuneena sivuston oikeasta yläkulmasta “Verkkokauppa” ja sen jälkeen SHKL:n printillä varustettua kuvaketta.

Verkkokaupan aukeamisen kunniaksi ilmaiset toimitukset 31.7.2020 saakka! Tuotteiden toimitusaika on seitsemän arkipäivää ja tuotteet toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen.

Verkkokauppaan liittyvissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa voit kääntyä Hoohoo:n puoleen:

Hoo-Hoo Oy
heidi.hietala@hoohoo.fi
p. 010 666 3000 / p. 050 571 1141