Pohjantähti Lämminveristen Suurmestaruudesta tulossa ennätysmäisen kovatasoinen

Vuosina 1964-1982 ajettu Lämminveristen Suurmestaruusajo palasi takaisin kilpailukalenteriin vuonna 2017. Tänä vuonna kilpailun järjestävät uudistetuin säännöin Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry ja Tampereen Ravirata Oy Teivon ravikeskuksessa. Kilpailun pääyhteistyökumppanina toimii Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö.

Kilpailun karsinnat ajetaan Teivossa tiistaina 28.7. ja loppukilpailu lauantaina 8.8.2020.

Pohjantähti Lämminveristen Suurmestaruusajossa kilpaillaan Suomen parhaan lämminverisen tittelistä – ikäluokasta ja syntymämaasta riippumatta. Kilpailuun ovat olleet oikeutettuja osallistumaan kaikki lämminveriset ravihevoset, joista on maksettu sääntöjen määräämät ennakkomaksut. Hevoset, jotka olivat tienanneet urallaan enintään 75.000 euroa vuoden 2019 loppuun mennessä, saivat maksaa ennakkomaksut alennettuun hintaan.

Sääntömuutosten jälkeen kiinnostus kilpailua kohtaan on kasvanut merkittävästi ja mukaan ilmoitettiinkin tänä vuonna ennätysmäärä kovatasoisia hevosia. Kilpailun kolmas maksuerä erääntyi 15.6.2020 ja mukaan maksettiin yhteensä 53 hevosta, joista sakkomaksulla 7 hevosta.

Mikäli hevosta ei maksettu mukaan kilpailuun 15.6. mennessä, voi hevosen maksaa kilpailuun mukaan vielä niin kutsutulla supersakkomaksulla 2.500 €, joka tulee olla maksettuna kaksi pankkipäivää ennen karsintaan ilmoittamista.

Sääntöjen mukaan kilpailun palkintotasoa tullaan korottamaan täysimääräisesti maksukertymän 20.000 euron ylittävältä osalta. Tähän mennessä maksetun ennakkomaksusumman johdosta finaalin kokonaispalkintotasoa (1p. 25.000 €) tullaan korottamaan 1.840 eurolla. Myös mahdolliset ennen karsintoja maksetut supersakkomaksut (2.500 €) korottavat palkintotasoa. Kaikki finaaliin osallistuneet palkitaan vähintään 360 eurolla.

Kolmas maksuerä maksettu seuraavista hevosista:

Voit etsiä omaa hevostasi selaimen Etsi-toiminnolla. Paina Ctrl+F ja kirjoita hevosen nimi hakukenttään.

Big Man EV, Callela Lisbeth, Cameron Evo, Cash No More, Celebrity Lane, Cocktail Princess, Com Milton, Dartagnan Sisu, Deangelo, Don Williams*, Dreambow, Earn N’ Burn, Farzard Boko, Grainfield Aiden*, Griminal Jack, Hazelhen Hermes, Her Royal Highness, Hijack’em, Hotshot Luca, Joe Di Maggio*, Joyride Luxi, Jugador, Knows Best*, Le Gros Bill, Lewis Ale, Lexus Dream, Mainio, Majestic Man, Mr Chance, Next Direction*, North Lexus, Obrigado, Pajas Face, Religious, Ricocone, Roberto Diver, Run For Royalty, Sahara Sandstorm, Shotproof, Sobel Conway, Spade Ace Frido, Stoneisle Ocean, Sue’s Photo, T.Rex, Tanpopo, Tito C.A.*, Top Of The World, Vixpress Li, Wall Street Comery, William Pine, Willow Pride*, Workout Wonder, Zeus Kemp

Yhteensä 53 hevosta. Asteriskilla (*) merkityt ovat mukana sakkomaksulla.

Lisätietoja:

Mitja Nummenmaa, toiminnanjohtaja, Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry
P. 040 502 4987/ toimisto@shkl.net

Päivi Lehtonen, toimitusjohtaja, Tampereen Ravirata Oy, Teivon  ravikeskus
P. 040 7795583 / paivi.lehtonen@teivo.fi