Lappeenrannan Ravirata Oy:n ja SHKL:n tiedote koskien 22.6.2020 keskeytettyjä raveja

Lappeenrannan Ravirata Oy (Lappee) keskeytti maanantain 22.6.2020 ravit eläinlääkärin päätöksellä ensimmäisen lähdön jälkeen.

Lappee ja Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry (SHKL) ovat sopineet, että Lappee korvaa täysimääräisesti raveihin ilmoitettujen, peruutettujen lähtöjen hevosten omistajien matkakulut. Myös ohjastajat saavat hakea korvausta mikäli ovat tulleet erillisellä kyydillä. Omistajan/ohjastajan ei tarvitse olla SHKL:n jäsen.

SHKL hoitaa hakemusten käsittelyn ja korvausten maksamisen. Lappeenrannan Ravirata Oy korvaa kustannukset myöhemmin SHKL:lle.

Korvauspyynnöt tehdään Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton lomakkeella, joka on sähköisesti täytettävissä osoitteessa www.shkl.net. Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto käsittelee hakemukset.

Lomake on täytettävä huolellisesti, ja siinä on annettava kaikki kysytyt tiedot. Huomaa myös lomakkeen ohjeista poikkeavat ohjeet, joista on kerrottu alla.

Korvaus maksetaan hevosenomistajalle 0,35 € / km hevosen valmennustallista ravikilpailupaikalle ja takaisin aiheutuneesta matkasta (saman omistajan 1 hevonen/kuljetusauto, Fonectan karttapalvelun antaman lyhimmän reitin mukaan). Mikäli hevonen ei palaa kotitalliin tai lähde kotitallilta ravikilpailuihin (esim. hevonen jää toiseen talliin ravien jälkeen), maksetaan korvaus lyhyimmän toteutuneen kilometrimäärän mukaan. Lomakkeen ohjeessa mainittua 50 km kilometrirajaa ei sovelleta näihin Lappeenrannan raveista maksettaviin korvauksiin.

Poikkeuksellisesti myös ohjastajat saavat hakea korvausta (1 ohjastaja/auto) siitä osoitteesta mistä raveihin on lähdetty ja takaisin aiheutuneesta matkasta, Fonectan karttapalvelun antaman lyhimmän reihin mukaan.

Mikäli omistaja ehti maksaa myös sisäänkirjoitusmaksun, voi sen hakea takaisin samalla lomakkeella.

Matkakorvaushakemus tulee toimittaa 23.7.2020 mennessä. Korvaukset maksetaan SHKL:n toimesta muutaman arkipäivän kuluessa hakemuksen saapumisesta.

Klikkaa tästä sähköiseen lomakkeeseen

Lisätietoja:

LAPPEENRANNAN RAVIRATA OY
Antti Tamminen
toimisto@lappeenravit.fi
puh. 040 152 4901

SUOMEN HEVOSENOMISTAJIEN KESKUSLIITTO RY
Mitja Nummenmaa
toimisto@shkl.net
puh. 040 502 4987