Pohjois-Karjala: Hevosen maastakäsittely -koulutus 17.5.2020 Joensuussa – PERUTTU

Koulutus peruttu poikkeustilanteen vuoksi, uutta ajankohtaa selvitetään syksylle. Seuraa tiedottelua!

Pohjois-Karjalan Hevosenomistajat järjestää yhteistyössä Pohjois-Karjalan Hevosjalostusliiton kanssa Hevosen maastakäsittely -koulutuksen sunnuntaina 17.5.2020 klo 12:00-16:00 Joensuun Raviradan tallikahviossa ja varikkoalueella.

Koulutus sisältää teoriaosuuden ja käytännön harjoittelua ja työskentelyä ryhmissä. Koulutukseen on mahdollista osallistua myös oman hevosen kanssa!

Kouluttajana ratsastusvalmentaja ja hevostenkouluttaja Meeri Simula. Meeri on hevostalouden agronomi AMK, ja opiskellut lisäksi collegessa Kaliforniassa hevosten kouluttamista ja hevosten kouluttamista karjatöihin. Hän on toiminut vuodesta 2004 alkaen hevostalousyrittäjänä, johon kuuluu hevoskasvatus, ratsastustunnit, ratsastusvalmennus, hevosten koulutus ja ratsastusterapia. Hän on myös Reiningin suomenmestari vuosilta 2008 ja 2009.

Koulutuksen hinta on 50 €/osallistuja. Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien / SHKL:n jäsenhinta on 25 €. Voimassa oleva jäsenkortti on esitettävä / jäsenyys tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Hevosen kanssa osallistuville lisäksi 20 €/hevonen.

Ilmoittautumiset

Sitovat ilmoittautumiset maanantaihin 4.5.2020 mennessä hevosjalostusliitto(at)joensuunravirata.fi tai 050 441 7524 / Anne Taimela

Koulutukseen otetaan 6 ensimmäiseksi ilmoittautunutta hevosen kanssa osallistujaa mukaan sekä 2 varasijalle.

Maksu paikan päällä tai ennakkoon ilmoittautumisen yhteydessä saatavaan tilinumeroon. Kuitti ja SHKL:n voimassa oleva jäsenkortti esitettävä paikan päällä. Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään 15 henkilöä.

Lisätietoa Joensuun raviradan sivuilta
Lataa koulutuksen esite tästä (.pdf)