SHKL Hevosenomistajapokaalin kolmannen maksuerän kirjeet lähetetty

SHKL Hevosenomistajapokaali on Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton järjestämä suurkilpailu 2-vuotiaille lämminverisille. Kilpailu on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta.

Kilpailun karsinta ajetaan 29.10.2020 Jokimaalla ja finaali 7.11.2020 niin ikään Jokimaalla.

Kilpailun kolmannen maksuerän maksulaput on lähetty toisen erän maksaneille 28.4.2020 (poislukien sellaiset jotka olivat jo maksaneet kolmannen erän tai kaikki erät). Kolmannen maksuerän summa on 100 € ja eräpäivä 15.5.2020. Mikäli maksulappu ei saavu perille, saat ladattua sen myös sähköisenä kilpailusivulta tai klikkaamalla tästä.

Mukaan kilpailuun sakkomaksulla

Mikäli hevosesi jäi maksamatta mukaan ensimmäiseen erään, on mukaan kilpailuun mahdollista päästä vielä maksamalla 300 euron sakkomaksu kolmannen erän eräpäivään 15.5.2020 mennessä (katso ohjeet kilpailusivulta klikkaamalla tästä). Ensimmäistä, toista tai kolmatta maksuerää ei siis tässä tapauksessa kannata enää yrittää maksaa.

Mikäli hevosta ei makseta mukaan kilpailuun 15.5. mennessä edellä mainituin tavoin, voi hevosen ilmoittaa yhä karsintoihin niin kutsutulla supersakkomaksulla, jonka summa on 2.000 euroa. Supersakkomaksu tulee olla maksettuna kaksi pankkipäivää ennen karsintaan ilmoittamista.