Pohjantähti Lämminveristen Suurmestaruuden toisen maksuerän maksaneet julkaistu!

Vuosina 1964-1982 ajettu Lämminveristen Suurmestaruusajo palasi takaisin kilpailukalenteriin vuonna 2017. Tänä vuonna kilpailun järjestävät Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry ja Tampereen Ravirata Oy Teivon ravikeskuksessa. Pääyhteistyökumppanina toimii Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö.

Pohjantähti Lämminveristen Suurmestaruusajossa kilpaillaan Suomen parhaan lämminverisen tittelistä – ikäluokasta ja syntymämaasta riippumatta. Kilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki lämminveriset ravihevoset, joista on maksettu sääntöjen määräämät ilmoittautumismaksut. Säännöt löytyvät kokonaisuudessaan kilpailun sivuilta. Sivuilta löydät myös kunniataulun aikaisempien vuosien voittajista.

Kilpailun toinen maksuerä erääntyi 15.3.2020 ja mukaan maksettiin yhteensä 60 hevosta.

Haluaisitko tarttua haasteeseen, mutta hevosta ei tullut maksettua mukaan ensimmäiseen erään tai ykköstason hevonen on vielä hankkimatta? Ei hätää! Mukaan kilpailuun mahdollista päästä vielä maksamalla niin kutsuttu sakkomaksu 15.6.2020 mennessä. Sakkomaksu eli kertasuoritus mukaanpääsystä on vuoden 2019 lopussa enintään 75.000 euroa tienanneilta hevosilta 500 euroa ja yli tämän tienanneilta 720 euroa. Ensimmäistä tai toista maksuerää ei siis tässä tapauksessa kannata enää yrittää maksaa.

Kilpailun karsinnat ajetaan tiistaina 28.7. ja loppukilpailu lauantaina 8.8.2020. Vuoden 2020 finaalin voittajalle on luvassa vähintään 25.000 euron ykköspalkinto, jonka lisäksi kaikki finalistit palkitaan.

Toinen maksuerä maksettu seuraavista hevosista:

Voit etsiä omaa hevostasi selaimen Etsi-toiminnolla. Paina Ctrl+F ja kirjoita hevosen nimi hakukenttään.

Atupem, Big Man EV, Callela Lisbeth, Cameron Evo, Cantona America, Cash No Limit, Cash No More, Celebrity Lane, Cocktail Princess, Com Milton, Dartagnan Sisu, Deangelo, Donato E, Double Revenge, Dream Girl, Dreambow, Earn n’ Burn, Farzad Boko, Flexible Journey, Griminal Jack, Hazelhen Hermes, Her Royal Highness, Hijack’em, Hotshot Luca, Issaquah Sund, Jamie Hyneman, Joyride Luxi , Jugador, Le Gros Bill, Lewis Ale, Lexus Dream, Lindy Poppins, Mainio, Majestic Man, Mr Chance, North Lexus, Obrigado, Pajas Face, Pascha Tilly, Religious, Ricocone, Roberto Diver, Rose’s Tara, Run For Royalty, Sahara Sandstorm, Shotproof, Sobel Conway, Spade Ace Frido, Star Martini, Staro Moschino, Stoneisle Ocean, Sue’s Photo, T.Rex, Tanpopo, Top Of The World, Wall Street Comery, William Pine, Vixpress Li, Workout Wonder, Zeus Kemp

Yhteensä 60 hevosta.

Lisätietoja:

Mitja Nummenmaa, toiminnanjohtaja, Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry
P. 040 502 4987/ toimisto@shkl.net

Päivi Lehtonen, toimitusjohtaja, Tampereen Ravirata Oy, Teivon  ravikeskus
P. 040 7795583 / paivi.lehtonen@teivo.fi