Ensimmäinen Hankkijan jäsenarvonnan voittaja arvottu!

Tämän vuoden ensimmäisessä jäsenarvonnassa lavallisen Racing Trophy-täysrehua voitti Juhani A. Voittajaan on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti.

Aktivoi jäsentunnuksesi ja olet mukana arvonnassa!

Hankkija Oy on SHKL:n pitkäaikainen yhteistyökumppani. Osana tämänvuotista yhteistyösopimusta olemme järjestäneet yhteistyössä Hankkijan kanssa tuotearvontoja jäsenille. Arvonnoissa ovat olleet mukana kaikki sellaiset hevosenomistajayhdistysten jäsenet, jotka ovat aktivoineet jäsentunnuksensa SHKL:n kotisivuilla. 

Vuoden toisessa arvonnassa arvomme Corral Super N10000 Digi sähköpaimenen (arvo 469€).

”Tehopakkaus huippuominaisuuksilla. Iskuteho 10 J. Digitaalinäyttö, joka kertoo sekä aitauksen, että maadoituksen kunnon.” Katso lisää hankkija.fi.

Arvontaan osallistuminen on helppoa. Kun olet maksanut kuluvan vuoden jäsenmaksun ja aktivoinut omat jäsentunnuksesi shkl.net-sivustolle (ohjeet alempana), olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Vuoden toinen arvonta suoritetaan maanantaina 1.6.2020 kyseiseen päivämäärään mennessä tunnuksensa aktivoineiden kesken.

Tuotepalkinnon voittajaan otamme yhteyttä ensisijaisesti jäsentiedoissa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Viesti saattaa joutua joskus vahingossa myös roskapostikansioon, joten tarkkailethan myös sitä.

Näin aktivoit jäsentunnuksesi:

  • Mene osoitteeseen www.shkl.net/aktivoi
  • Syötä kenttiin jäsennumerosi, jonka löydät jäsenkortistasi, sekä sukunimesi
  • Tarkista (ja tarvittaessa päivitä) omat tietosi sähköisessä lomakkeessa ja valitse henkilökohtainen salasanasi
  • Tallenna – Valmis!

Tunnukset tarvitsee aktivoida vain kerran. Aiemmin tunnuksensa aktivoineet jäsenet ovat automaattisesti mukana arvonnassa, kunhan jäsenmaksu vuodelle 2020 on maksettu. 

Jäsentunnukset aktivoituasi pääset kirjautumaan shkl.net-sivuston Jäsenille-osioon, mistä löydät mm. ladattavat sopimuspohjat, sähköisen lehtiarkiston, lomakkeen myynti-ilmoituksen jättämiseksi markkinapalstalle ja paljon muuta. Pääset kirjautumaan sisään klikkaamalla sivuston oikeasta yläreunasta Kirjaudu sisään -painiketta.

Jos vielä mietit jäseneksi liittymistä, ehdit mukaan tähän arvontaan toimimalla nopeasti. Jäsenliittymislomakkeen löydät klikkaamalla tästä. Jäsentunnukset pääset aktivoimaan jäsenmaksun maksettuasi osoitteessa www.shkl.net/aktivoi.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä SHKL:n toimistolle p. 03 734 2281 (arkisin klo 9-15) tai toimisto@shkl.net

Muokkaus 23.4.2020: Tekstin alkuun oli lipsahtanut vahingossa ”neljännessä jäsenarvonnassa”, vaikka tietenkin kyse oli vuoden ensimmäisen jäsenarvonnan voittajasta. Sama virhe ehti eksyä myös Hevosenomistaja-jäsenlehteen 2/2020. Virhe on nyt korjattu artikkeliin ja korjataan myös Hevosenomistaja 3/2020 lehteen. Pahoittelut hämäyksestä!