SHKL:n toimiston henkilökunta osittain etätyössä, kokoontumiset järjestetään etänä

Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton toimisto on siirtynyt osittaiseen etätyöhön niin, että toimistolla on mahdollisuuksien mukaan arkisin yksi henkilö klo 9-15 välisenä aikana. Toimiston puhelin pyritään siis pitämään normaalisti toiminnassa ja toiminnanjohtajan tavoittaa omasta numerostaan. Myös toimistohenkilökunnan sähköpostit ovat normaalisti käytössä. Katso toimiston yhteystiedot täältä.

Valtioneuvoston linjauksen mukaisesti kaikkia ylimääräisiä ihmisten välisiä kontakteja on nyt vältettävä viruksen leviämisen estämiseksi. Julkiset kokoontumiset on rajoitettu 10 henkilöön. SHKL:n toimistolla ei kokoonnuta ja esimerkiksi hallituksen kokoukset järjestetään etäyhteydellä. Keskusliitto ohjeistaa myös alueyhdistyksiään ja jäseniään toimimaan linjausten mukaisesti. Kokoukset ja tapaamiset on järjestettävä toistaiseksi etäyhteydellä. Sääntömääräisiä kevätkokouksia ei voida etäyhteydellä järjestää, joten niitä on siirrettävä eteenpäin aikaan, jolloin viruksen leviämisestä ei ole enää vaaraa.

Tiedotimme jo aiemmin toimiston klubitilan pitämisestä suljettuna toistaikseksi:
12.3. SHKL:n toimiston klubitila suljettu toistaiseksi ravien aikana