Häme: Luento hevosjuridiikasta Tampereella 20.4.2020

SRL Häme, Hämeen Hevosjalostusliitto ja Hämeen Hevosenomistajat tarjoavat yhdessä Teivon Ravikeskuksen kanssa luennon hevosyrityksen ja hevoskaupan juridisesta näkökulmasta.

Kaikkihan me osaamme jo sanoa, että kun kauppaa käydään, niin hevonen luetaan laissa tavaraksi. On kuin pyykkikoneen myisi. Onko se ihan niin, mitä se oikein lopulta tarkoittaa. Asianajaja Antti Linna ja lakimies Valtteri Vuorenmaa Asianajotoimisto Fennosta antavat asiantuntemustaan maanantaina 20.4. kello 18 alkaen. Puretaan vähän hevoskauppaa osiin lakipykälien näkökulmasta. Miten pykäliä luetaan niin ostajan kuin myyjän puolelta, mitä ostostarkastus juridisesti tarkoittaa. Tule kuulemaan tanakkaa asiaa hevosjuridiikasta ylipäätään.

Tarjolla asiaa mm. näistä näkökulmista:

  • Hevosyrityksen sopimukset (tallipaikka-, ylläpito-, ja vuokrasopimukset sekä kauppakirjat)
  • Ostotarkastus juridisesta näkökulmasta.
  • Hevoskaupasta ja sen erityispiirteistä: kaupan tyypit, virhevastuun pääsäännöt, kimppaomistaminen, hevosen vuokraaminen.

Luento pidetään tutusti Teivon ravikeskuksessa Tampereen ja Ylöjärven rajalla. Paikka on raviradan katsomo. SRL Häme, Hämeen hevosjalostusliitto, Hämeen hevosenomistajat sekä Teivo tarjoavat tietoa jäsenystävälliseen hintaan. Jäsenillemme luento maksaa viisi euroa. Muille kymmenen. Luennolle ei ole ennakkoilmoittautumista. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tapahtuma Facebookissa