Häme: Luento hevosjuridiikasta Tampereella 20.4.2020

SRL Häme, Hämeen Hevosjalostusliitto ja Hämeen Hevosenomistajat tarjoavat yhdessä Teivon Ravikeskuksen kanssa luennon hevosyrityksen ja hevoskaupan juridisesta näkökulmasta.

Huom! Vallitsevan koronavirustilanteen johdosta luento pidetään verkkoluentona maanantaina 20.4. alkaen kello 18. Osallistumismaksu on viisi euroa. Maksa osallistuminen Tapussa:
https://tapahtumat.ratsastus.fi/tapahtumat/videoluento-lakiasiaa-hevoskaupasta-tallisopimuksista-enta-miten-korona-vaikuttaa/

Jätä sähköpostiosoitteesi ja saat osallistumisajan päätyttyä paluupostissa osallistumislinkin sekä toimintaohjeet. Luennolle on ilmoittauduttava 13.4 mennessä ja se pidetään, jos osallistujia on 20 tai enemmän. Luento pidetään Teams-alustalla.

Kaikkihan me osaamme jo sanoa, että kun kauppaa käydään, niin hevonen luetaan laissa tavaraksi. On kuin pyykkikoneen myisi. Onko se ihan niin, mitä se oikein lopulta tarkoittaa. Asianajaja Antti Linna ja lakimies Valtteri Vuorenmaa Asianajotoimisto Fennosta antavat asiantuntemustaan maanantaina 20.4. kello 18 alkaen. Puretaan vähän hevoskauppaa osiin lakipykälien näkökulmasta. Miten pykäliä luetaan niin ostajan kuin myyjän puolelta, mitä ostostarkastus juridisesti tarkoittaa. Tule kuulemaan tanakkaa asiaa hevosjuridiikasta ylipäätään.

Tarjolla asiaa mm. näistä näkökulmista:

  • Hevosyrityksen sopimukset (tallipaikka-, ylläpito-, ja vuokrasopimukset sekä kauppakirjat)
  • Ostotarkastus juridisesta näkökulmasta.
  • Hevoskaupasta ja sen erityispiirteistä: kaupan tyypit, virhevastuun pääsäännöt, kimppaomistaminen, hevosen vuokraaminen.

Luento on valtakunnallinen, joten tervetuloa linjoille kuulemaan mistä päin Suomea tai vaikkapa Eurooppaa tahansa. Auta meitä levittämään tapahtumasta tietoa ja kutsu mukaan kavereitasikin. Mikään ei estä keräämästä yhden linkin taakse useampaakin kuulijaa.

Jos on kysyttävää tapahtuman järjestelystä, maksusta tai linkeistä, niin yhteyshenkilöt ovat piia.nikka@gmail.com ja sariawelina@gmail.com tai SRL Hämeen Facebookin messeger. Lakikysymksiä ei näihin osoitteisiin.

Tapahtuma Facebookissa