Sympaattisin Keinoemotamma -kuvaäänestys SHKL:n Facebook-sivuilla ratkaistu

Sympaattisin Keinoemo -kuvaäänestyksen tulokset ratkesivat torstaina 27.2.2020.

Äänestyksen voitti Vernan Kielon kuva peräti 684 tykkäyksellä! Vernan Kielon omistajaan, Kaisu Västinsaloon on oltu yhteydessä GoExpo Horse -messujen jälkeisellä viikolla. SHKL muistaa äänestyksen voittajatamman omistajaa Finntackin tuotepalkinnoilla.

Äänestyksen voitti kuva keinoemotamma Vernan Kielosta ja Vanu- ja Veera-varsoista. Vernan Kielon omistaa Kaisu Västinsalo. Kuva: Annika Haarajärvi

Toiseksi eniten tykkäyksiä (371 kpl) keräsi Kemun Nopsan kuva ja kolmanneksi eniten (289 kpl) Erä-Eevan kuva. Kaikki kuvat keräsivät yli 100 tykkäystä ja monia ansaittuja kehuja. Kuten sanottua, kaikki keinoemotoiminnassa mukana olleet tammat ovat arvokkaita – myös ne jotka eivät kuvaäänestyksessä olleet mukana.

Myös TallinkSiljan lahjakortin arvonta on suoritettu kaikkien ohjeiden mukaan arvontaan osallistuneiden kesken. Arvontakone valikoi voittajaksi Saana Kämäräisen, onneksi olkoon! Voittaja on tavoitettu Facebookin yksityisviestillä.

Kiitos kaikille osallistuneille ja ennen kaikkea keinoemoille ja niiden omistajille!

SHKL:n Facebook-sivu
Lue lisää Keinoemovälityksestä