SHKL Hevosenomistajapokaalin toisen maksuerän eräpäivä lähestyy – pysy mukana kilpailussa!

SHKL Hevosenomistajapokaali on Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton järjestämä suurkilpailu 2-vuotiaille lämminverisille. Kilpailu on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. Tänä vuonna SHKL Hevosenomistajapokaaliin maksettiin ensimmäisessä erässä yhteensä 242 vuoden 2018 ikäluokan varsaa, mikä on enemmän kuin koskaan aikaisempina vuosina!

Kilpailun toisen maksuerän maksulaput on lähetty ensimmäisen erän maksaneille 14.2.2020 (poislukien sellaiset jotka olivat jo maksaneet toisen erän tai kaikki erät). Toisen maksuerän summa on 40 € ja eräpäivä 28.2.2020. Mikäli et ole saanut maksulappua, saat ladattua sen myös sähköisenä kilpailusivulta tai klikkaamalla tästä.

Mikäli hevosesi jäi maksamatta mukaan ensimmäiseen erään, on mukaan kilpailuun mahdollista päästä vielä maksamalla 300 euron sakkomaksu kolmannen erän eräpäivään 15.5.2020 mennessä (katso ohjeet klikkaamalla tästä). Ensimmäistä tai toista maksuerää ei siis tässä tapauksessa kannata enää yrittää maksaa.

Kilpailun karsinta ajetaan 29.10.2020 Jokimaalla ja finaali 7.11.2020 niin ikään Jokimaalla.