Äänestä sympaattisinta keinoemotammaa 26.2.2020 mennessä SHKL:n Facebook-sivulla!

Arvokkaat keinoemot esittäytyvät – äänestä sympaattisinta keinoemotammaa SHKL:n Facebook-sivulla 26.2.2020 mennessä! Äänestäjien kesken arvotaan myös TallinkSiljan lahjakortti, löydät tarkemmat ohjeet ja linkit alempana.

SHKL:n Keinoemovälitys on täyttänyt 20 vuotta ja juhlan kunniaksi haluamme nostaa esille itse tärkeän työn päätähtiä eli keinoemotammoja ja niiden omistajia.

Olemme tammi-helmikuun vaihteessa keränneet tämän pienen kokoelman kuvia SHKL:n Keinoemovälityksen kautta toimineista tammoista. Kyselimme kuvia mm. SHKL:n kotisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa sekä Keinoemovälityksen Facebook-sivulla. Kuvia oli mahdollista lähettää äänestykseen 6.2.2020 saakka. Mukaan otettiin kaikki tammat, joista lähetettiin kuva kyseiseen päivämäärään mennessä.

Eniten ääniä saaneen tamman keinoemotehtävien aikainen omistaja palkitaan SHKL:n toimesta yllätyspalkinnolla.

NÄIN ÄÄNESTÄT & OSALLISTUT ARVONTAAN:

  1. Tykkää Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry:n Facebook-sivusta – saat tietoa paitsi keinoemotoiminnasta, myös uutisia ja tietoa hevosenomistajuuteen ja SHKL:n toimintaan liittyvistä aiheista
  2. Tykkää mielestäsi sympaattisimman keinoemon kuvasta “Sympaattisin keinoemo -äänestys” -albumissa. Voit tykätä halutessasi myös useammasta kuvasta.
  3. Kommentoi äänestysjulkaisuun. Voit esimerkiksi kertoa, mikä äänestämässäsi kuvassa eniten viehätti.

Äänestää voit aina 26.2.2020 saakka. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan Tallink Siljan lahjakortti Päivä Tukholmassa -risteilylle A-luokan hytissä (1-4 hlö), lähtö Helsingistä. Arvonta äänestäjien kesken suoritetaan torstaina 27.2.2020 ja voittajaan otetaan yhteyttä Facebookin yksityisviestillä. Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä, arvonta suoritetaan uudelleen. Voittajan nimi julkaistaan SHKL:n kotisivuilla sekä Facebook-sivulla.

Muistutamme, että kyseessä on hyvän mielen kuvakilpailu keinoemotoiminnan nostamiseksi, eikä tarkoituksemme ole nostaa toisen keinoemon ja omistajansa panosta arvokkaammaksi kuin jonkun toisen. Kaikkien tammojen ja tammanomistajien panos keinoemotoimintaan on korvaamaton.

Linkit:

SHKL:n Facebook-sivu
“Sympaattisin keinoemo -äänestys” -albumi
Virallinen äänestysjulkaisu