SHKL kerää keinoemokuvia Facebook-äänestykseen

Onko tammasi toiminut SHKL:n Keinoemovälityksen kautta keinoemona? Löytyykö siitä valokuvaa? Lähetä se Keinoemovälityksen kuvaäänestykseen! Ohjeet löydät alempaa tekstistä.

SHKL:n Keinoemovälitys viettää 20. toimintavuottaan ja juhlan kunniaksi haluamme nostaa esille itse tärkeän työn päätähtiä eli keinoemotammoja ja niiden omistajia. Tarkoitus on kerätä Keinoemovälityksen toimintavuosien aikana keinoemoina toimineiden tammojen kuvia ja järjestää kerätyistä kuvista Facebook-äänestys. Äänestyksen voittajakuvassa olevan tamman omistajaa muistetaan yllätyspalkinnolla Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry:n toimesta.

OHJEET KUVAN LÄHETYKSEEN

  • Äänestykseen otetaan mukaan yksi kuva per tamma
  • Paras valokuva on sellainen, jossa esiintyvät keinoemotamma sekä orpovarsa yhdessä, mutta kuvassa voi olla myös keinoemotamma yksin. Kuvan olisi hyvä olla mahdollisimman hyvälaatuinen ja sellainen, että hevoset ovat siinä pääosassa
  • Kuvassa olevan tamman ei tarvitse olla elossa, myös vanhempia kuvia 2000-luvun alkupuolelta otetaan mielellään vastaan
  • Lähetäthän vain kuvan, joka on itse ottamasi, tai sinulla on kuvaajan lupa lähettää se tähän tarkoitukseen (ilmoita tässä tapauksessa kuvaajan nimi).
  • Lähetä kuva 6.2.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen pinja.kyostila@shkl.net (jos kuva on hyvin isokokoinen, yli 20Mt, kannattaa käyttää WeTransferia, GoogleDriveä tms. lähettämiseen)
  • Kerro kuvan lähettämisen yhteydessä kuvassa olevan tamman ja mahdollisesti myös orpovarsan nimi. Ilmoita myös tamman keinoemotehtävien aikaisen omistajan yhteystiedot mahdollista palkinnon lähettämistä varten

Kuvia otetaan vastaan 6.2.2020 saakka. Tämän jälkeen kuvista luodaan galleria SHKL:n Facebook-sivulle ja käynnistetään äänestys, joka päättyy 26.2.2020. Kuvista julkaistaan ennen äänestyksen päättymistä myös kooste 19.2.2020 ilmestyvässä Hevosenomistaja-lehdessä.

Kuvia saatetaan käyttää myöhemmin myös muussa Keinoemovälitykseen liittyvässä tiedotuksessa Hevosenomistaja-lehdessä ja SHKL:n kanavissa. Kuvia ei tulla käyttämään kaupallisissa tarkoituksissa.