Hevosenomistajien kiinnostus nousussa – 76 rohkeaa mukana tavoittelemassa Suomen parhaan lämminverisen titteliä Pohjantähti Lämminveristen Suurmestaruusajossa

Haastavatko Pascha Tilly ja muut nousevat tähdet Atupemin, Lexus Dreamin sekä Elitloppet- finalisti Pastore Bobin? Seppelöidäänkö Teivossa juuri sinun hevosesi? Vielä ehdit myös ilmoittaa hevosesi mukaan haastajaksi sakkomaksulla!

Vuosina 1964-1982 ajettu Lämminveristen Suurmestaruusajo palasi takaisin kilpailukalenteriin vuonna 2017. Tänä vuonna kilpailun järjestävät Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry ja Tampereen Ravirata Oy Teivon ravikeskuksessa. Pääyhteistyökumppanina toimii Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö.

Pohjantähti Lämminveristen Suurmestaruusajossa kilpaillaan Suomen parhaan lämminverisen tittelistä – ikäluokasta ja syntymämaasta riippumatta. Kilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki lämminveriset ravihevoset, joista on maksettu sääntöjen määräämät ilmoittautumismaksut. Säännöt löytyvät kokonaisuudessaan kilpailun sivuilta. Sivuilta löydät myös kunniataulun aikaisempien vuosien voittajista.

Tänä vuonna tarjottiin mielenkiintoisille tulokkaille mahdollisuus osallistua kilpailuun pienemmällä osallistumismaksulla eli viime vuoden loppuun mennessä enintään 75.000 e tienanneet pääsivät mukaan puoleen hintaan ja maksavat koko kauden pienempää maksuerää. Ensimmäisen erä maksettiin 76 hevosesta eli Suurmestarin titteli kiinnosti sekä konkareiden että mielenkiintoisten tulokkaiden omistajia. Tämä luo mukavan jännittävät asetelmat karsintojen lähestyessä ja lupaa hyvää ja monipuolista tasoa.

Haluaisitko tarttua haasteeseen, mutta hevosta ei tullut maksettua mukaan tai ykköstason hevonen on vielä hankkimatta? Ei hätää, voit yhä osallistua kilpailuun maksamalla niin kutsutun sakkomaksun 15.6.2020 mennessä. Sakkomaksu eli kertasuoritus mukaanpääsystä on vuoden 2019 lopussa enintään 75.000 euroa tienanneilta hevosilta 500 euroa ja yli tämän tienanneilta 720 euroa.

Kilpailun karsinnat ajetaan tiistaina 28.7. ja loppukilpailu lauantaina 8.8.2020. Vuoden 2020 finaalin voittajalle on luvassa vähintään 25.000 euron ykköspalkinto, jonka lisäksi kaikki finalistit palkitaan.

Ensimmäinen maksuerä maksettu seuraavista hevosista:

Voit etsiä omaa hevostasi selaimen Etsi-toiminnolla. Paina Ctrl+F ja kirjoita hevosen nimi hakukenttään.

Amazing Warrior, Anything For You, Atupem, Big Man EV, Bring Me Brodde, Callela Lisbeth, Cameron Evo, Cantona America, Caroline K., Cash No More, Cash No Limit, Celebrity Lane, Club Nord Elit, Cocktail Princess, Com Milton, Dartagnan Sisu, Deangelo, Donato E, Double Revenge, Dreambow, Dream Girl, Earn n’ Burn, El Dirtyman, Farzad Boko, Flexible Journey, Fontaine Brodde, Global Wildlife, Griminal Jack, Hazelhen Hermes, Her Royal Highness, Hijack’em, Hotshot Luca, I Am Watching Her, Inaccessible, Issaquah Sund,Jamie Hyneman, Joker Photo, Joyride Luxi, Jugador, Le Gros Bill, Lewis Ale, Lexus Dream, Lindy Poppins, Mainio, Majestic Man, Mr Chance, North Lexus, Obrigado, Pajas Face, Pastore Bob, Pascha Tilly, Ramble On, Religious, Ricocone, Roberto Diver, Rose’s Tara, Run For Royalty, Sahara Sandstorm, Shotproof, Sobel Conway, Spade Ace Frido, Star Martini, Staro Moschino, Stoneisle Ocean, Sue’s Photo, Tanpopo, Target Kronos, Tattoo Avenger, Top Of The World, T.Rex, Wall Street Comery, William Birdland, William Pine, Vixpress Li, Workout Wonder, Zeus Kemp

Yhteensä 76 hevosta.

Lisätietoja:

Mitja Nummenmaa, toiminnanjohtaja, Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry
P. 040 502 4987/ toimisto@shkl.net

Päivi Lehtonen, toimitusjohtaja, Tampereen Ravirata Oy, Teivon  ravikeskus
P. 040 7795583 / paivi.lehtonen@teivo.fi