SHKL Hevosenomistajapokaaliin maksettujen määrä rikkoi jälleen ennätyksen!

SHKL Hevosenomistajapokaali on Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton järjestämä suurkilpailu 2-vuotiaille lämminverisille. Kilpailu on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta. Tänä vuonna SHKL Hevosenomistajapokaaliin maksettiin yhteensä 242 vuoden 2018 ikäluokan varsaa, mikä on enemmän kuin koskaan aikaisempina vuosina!

Mikäli hevosesi jäi maksamatta mukaan ensimmäiseen erään, on mukaan kilpailuun mahdollista päästä vielä maksamalla 300 euron sakkomaksu kolmannen erän eräpäivään 15.5.2020 mennessä (katso ohjeet klikkaamalla tästä). Ensimmäistä maksuerää ei siis kannata enää yrittää maksaa.

Kilpailun karsinta ajetaan 29.10.2020 Jokimaalla ja finaali 7.11.2020 niin ikään Jokimaalla.

Vuoden 2020 ensimmäinen maksuerä maksettu seuraavista hevosista:

Voit etsiä omaa hevostasi selaimen Etsi-toiminnolla. Paina Ctrl+F ja kirjoita hevosen nimi hakukenttään.

Adele Flash, Alice Flash, Alma Cotter, Amable, American Zakke, Amongst Stars, Angela D.Garden, Anna K.Garden, Anniemal, Antarctica, Argangel Garden, Athaleyah, Aura River, Bachelorette, Bee Combo, Benelli XO*, Betsy Combo, Black Betty*, Black Revenge, Blackbird Flies, Blue Ocean, Bluehill’s Sparkle, Bluejeans N Player, Bold Diablo*, Bonde Combo (SE), Boogeymansin, Boss Combo, Boulder Elsa, Brilliant Stride*, BWT Ghost, Caballo De Pino, Caitlyn, Call Me King*, Callecustaa, Callela Exlover, Carmenere, Cataleya Evo (SE)*, Chicamaru, Club Nord Love, Cold Player, Coltrane Frido, Comeflywithme, Concave, Count Marcel, Count Romeo, Credit To Easy, Criminal Ace, Cutlass, Czarina Cajsa, Dark Necessities, David Snipes, Demon Hunter, Diamonds Sky, Dream Daisy, Dusktodawn Boogie*, E.L. Jamboree (SE), Eagle Orden, East Star Hope, Easy To Love, Ecarte, EL Jackpot, EL Jubilee, EL Jukebox, Elendiil, Elkins*, Elysee Arioso, Eventful Swamp, Expensive Everwood, Fabulous Storm, Fake, Fantom Factor, Farfallone, Farnese Blue (SE), Farnorth Sunray*, Faucille De Lune, Firecracker Gunn, Flash Flicker, Flossing Artist, Friday Miracle*, Fu King Fab Press, Gaviano, Get Going Gary, Ginger Pompadour, Glory’s All In, Goddess Go, Grace Scion, Haley Hoss*, Hampshire Hog, Hannah Hoss*, Hard To Surprise*, Harry Potter, Haterial Flame, Hawk Orden, Humptydumpty, Hurry Cane Poof, Ilos Olivia, Impulso, Infinity Boost, Inspiration Boost, Ivory Donut, Johnny Cash, Joker Pride, Kanye Web, Karelia Lady, Kato Kato, Kenny Star, King Of The North, Knows Ares, Knows Mana*, Kyle Web, Laith H Boko (NL), Lake’s Diana, Langen’s Rapide, Langen’s Rosalind, Lapland Ice, Laurila’s Johnny, Lazy Lulu, Le Fay, Le Lovetail, Leemark’s Jagger, Lemmy Model*, Lena Roff, Let It Burn, Lightning Luca*, Like Di Serafino, Linden’s Lad, Lisa Elmqvist, Luck’s Equ*, M.T.Robyn (SE)*, Madame’s Valentine, Magazine Match*, Magic Madonna, Make Me Star*, Marvelous Maya, MAS Felipe, MAS Flash, MAS For You*, Maserati, Massive Shine, Matahari, Maywood Wania*, Meadow Miracle, Meterman Li, Midnight Treasure, Miss Red, Momentum, Monsieur Nights, Motivated Promise, Mountain Selena, Mr Stahl, My Liss Malibu*, Nansay Candy, Nasty Habits, Nemea Kato, Nette’s Ensio, Nubia, Ocean Ale, Olivia Windhill, Only Hangover*, Oprah Ale, Oskar Blou, Oxhouse Ewelina, Papa Don’t Preach, Peak C.R. Seven (DK), Perfect Circle*, Peter Tie, Pixie Dust*, Planbee, Press Release, Primason, Quick No Trouble, Rajah Dream* , Rawit, Really Love, Redmile Wania (SE)*, Rim Bay Diva, Rivercapes Beast, Rock’n Roll Ax, Rocktown Judge, Rudy Prince, Rullebackens Gösta, Run Runaway, Sahara Playhard*, Sahara Secrets, Secret Guardian, She’s A Jedi, Silverado Wania*, Sky What To Do, Skål På Den Saken, Soul Orden, Speedy Norwegian, St Helensine, Starry, Stick Match, Still Better, Stone Cold Oak*, Stonecapes Ulala, Stonecapes Unique*, Stonecapes Unity, Stonecapes Univers, Stonecapes Uno, Stonecapes Uranie, Stoneisle Tess, Stoneisle Texas*, Stoneisle Tiddler, Stratton, Stunning Spark, Sultan Maharajah, Swan Queen, Swanandonly, Swan’s Heart, Sweet Cannibale, The Golden Cash, The Great Kemp*, Time Match*, To Do, Top Class Kemp*, Toratoshi, Tough Cookie, Trapasso, Trick Bag, Truly Easy, Unelmako, Unique Sunrise, Valnes Marika (SE)*, Wannabe Wild, Westside Madonna*, Whistling Dave, Whodouthinkuare, Win The Race, Windlucky, Voice Of Reason, Xenia Comery, Yokotai, Youyou, Zara Avenger, Zeron Wania (SE), Zoco Ride, Zolamani, Zolatine*, Zolei, Zombie Avenger

Yhteensä 242 hevosta. Asteriskilla (*) merkityt ovat maksaneet ensimmäisen maksuerän yhteydessä kaikki erät.