Mascate Match ravasi Uudenmaan Upeimmaksi, Uudenmaan Upein Poni on Hietarannan Julia

Mascate Match taustajoukkoineen palkitsemisseremonioissa. Kuva: Pekka Salonen

ULHO Uudenmaan Upein sekä Uudenmaan Upein Poni ajettiin keskiviikkona 18.12.2020 Vermon raviradalla. Uudenmaan Upein juostiin suoraan finaalilähtönä vähäisen karsintaan ilmoittautujamäärän vuoksi. Voittajalle oli luvassa 15.000 euron ykköspalkinto.

Keskiviikon ravi-ilta alkoi Uudenmaan Upein Poni -kilpailulla, jossa ykköspalkintona oli tarjolla 300 euroa. Voittajaksi kiri tamma Hietarannan Julia Siiri Salonen rattaillaan. Ponin omistaa ja sitä valmentaa Neea Espo ja sen on kasvattanut Ilvonen Raili & Lahtinen Jonna.

Ilta huipentui 3-vuotiaiden lämminveristen ravihevosten ULHO Uudenmaan Upein -kilpailuun, jonka voittoon ravasi helposti ennakkosuosikki Mascate Match Antti Teivainen ohjaksissaan. Punkarin Hevostallin & Maini ja Saku Mikkolan kasvattama ”Massi” on Raviliiga HIFK:n omistuksessa. Tammaa valmentaa Pekka Korpi.

Hietarannan Julia ja taustajoukot palkintojenjaossa. Kuva: Pekka Salonen

Tulokset, Uudenmaan Upein Poni 2019

Mascate Match ravasi Uudenmaan Upeimmaksi Antti Teivainen ohjaksissaan. Kuva: Pekka Salonen

Tulokset, Uudenmaan Upein 2019

Lisää aiheesta muualla: