Hippos: Prix d’Amerique -viikonlopun amatöörilähtöön haetaan suomalaisohjastajaa

Vuoden 2019 Prix d’Amériquen amatööriohjastajalähdön suomalaisedustaja oli Tomi Wahlsten. Kuva: Suomen Hippos / Hanna Laakso

Prix d’Amérique -viikonlopun lauantaina 25.1.2020 Vincennesin raviradalla Pariisissa järjestetään kansainvälinen amatööriohjastajien lähtö Prix de Saint-Claude. Kilpailuun valitaan edustajat 16 eri Euroopan raviunionin jäsenmaasta, ja Hippos valitsee kilpailun suomalaisedustajan.

Matka on osallistujalle omakustanteinen. Osallistumismahdollisuus on hieno tilaisuus päästä ajamaan Ranskan pääradalla vuoden merkittävimpänä viikonloppuna. Valittavalla edustajalla tulee olla valmennuksen C-harrastajalisenssi. Osallistuja ja varaedustaja valitaan kirjallisen hakemuksen toimittaneiden joukosta.

Suomalaisohjastajien hakemukset amatöörilähdön edustajaksi pyydetään tiistaina 7.1.2020 mennessä sähköpostilla kilpailupäällikkö Tuomo Pekoselle osoitteeseen tuomo.pekonen@hippos.fi.

Hippoksen tiedote aiheesta

Lisätietoja:

Tuomo Pekonen
Kilpailupäällikkö
Suomen Hippos
tuomo.pekonen@hippos.fi
040 557 3889