Ilmoita varsasi SHKL Hevosenomistajapokaaliin

Nyt on aika ilmoittaa vuoden 2018 ikäluokka SHKL Hevosenomistajapokaaliin! Vuoden 2020 voittajalle on luvassa vähintään 16.000 euroa.

Hevosenomistajapokaali on Suomen Hevosenomistajien Keskusliiton järjestämä suurkilpailu 2-vuotiaille lämminverisille. Se juostiin ensimmäisen kerran vuonna 2011.

Kilpailun karsinnat ajetaan Jokimaalla 29.10.2020 ja finaali niinikään Jokimaalla 7.11.2020. Kilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan kaikki 2-vuotiaat lämminveriset, joista on maksettu sääntöjen määräämä ennakkoilmoittautumismaksu.

Vuoden 2018 ikäluokan varsoja pääsee ilmoittamaan vuoden 2020 kilpailuun vuodenvaihteessa. Maksukirjeet maksuohjeineen lähetetään postitse, jonka lisäksi voit ladata kirjeet .pdf-muotoisina myös kilpailun sivulta.

Ensimmäinen maksuerä on vain 20 euroa ja erääntyy 31.12.2019. Huomaathan myös mahdollisuuden maksaa kaikki erät yhdellä kerralla – näin minimoit unohduksen riskin ja säästät rahaa! Suosittelemme kertamaksua kaikille, mutta etenkin ulkomaan rekisterissä oleville varsoille.

Lataa ensimmäisen maksuerän kirje tästä (.pdf)

Kaikki kerätyt osallistumismaksut maksetaan kilpailun palkintoina.