Neljäs Hankkijan jäsenarvonnan voittaja arvottu!

Tämän vuoden neljännessä jäsenarvonnassa lavallisen vapaavalintaisia Racing-rehuja voitti Johanna H. Voittajaan on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti. 

Aktivoi jäsentunnuksesi ja olet mukana arvonnassa!

Hankkija Oy on SHKL:n pitkäaikainen yhteistyökumppani. Osana tämänvuotista yhteistyösopimusta olemme järjestäneet yhteistyössä Hankkijan kanssa tuotearvontoja jäsenille. Arvonnoissa ovat olleet mukana kaikki sellaiset hevosenomistajayhdistysten jäsenet, jotka ovat aktivoineet jäsentunnuksensa SHKL:n kotisivuilla. 

Vuoden viimeisessä arvonnassa on lähestyvän joulun kunniaksi kaksi palkintoa: Lämmitettävä Juoma-astia 65L 24V (arvo 299,00 €) sekä VivaRES-tuotepaketti (sis. 2 kpl VivaRES Pihkavoidetta, 2 kpl VivaRES Haavasuihketta 50 ml ja 2 kpl VivaRES Haavasuihketta 300 ml, arvo 127,20 €).

Eristetty juoma-astia, jossa lämmityselementti pohjassa. Pysyy sulana jopa -20 asteessa. Sisältää muuntajan ja virtajohdon, sekä n. 10 m virransyöttökaapelin liittimineen muuntajalta kupille.

Lue lisää

VivaRES-pihkatuotesarja on ainutlaatuinen suomalaiseen kuusenpihkaan perustuva tuotesarja eläimille. Kuusenpihkan antimikrobisia ainesosia sisältävät tuotteet auttavat muun muassa haavojen paranemista. Tuotteiden teho on todistettu tieteellisissä tutkimuksissa sekä kliinisesti että laboratoriokokeissa.

Antiseptinen pihkavoide on tarkoitettu eläinten ihohaavoille, haavaumille, ruhjeille ja hiertymille. Edistää haavojen paranemista. Luonnollinen ja tehokas VivaRES Pihkavoide valmistetaan suomalaisesta kuusen pihkasta. Haavasuihke on tarkoitettu haavojen, ihovaurioiden ja ärtyneen ihon hellävaraiseen käsittelyyn eläimillä. Suihke muodostaa suotuisan ympäristön haavan ja vaurioituneen ihon paranemiselle. VivaRES Haavasuihke sisältää kuusenpihkan antimikrobisia ainesosia.

Arvontaan osallistuminen on helppoa. Kun olet maksanut tämän vuoden jäsenmaksun ja aktivoinut omat jäsentunnuksesi shkl.net-sivustolle (ohjeet alempana), olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Vuoden viimeinen arvonta suoritetaan maanantaina 30.12.2019 kyseiseen päivämäärään mennessä tunnuksensa aktivoineiden kesken.

Tuotepalkinnon voittajaan otamme yhteyttä ensisijaisesti jäsentiedoissa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Näin aktivoit jäsentunnuksesi:

  • Mene osoitteeseen www.shkl.net/aktivoi
  • Syötä kenttiin jäsennumerosi, jonka löydät jäsenkortistasi, sekä sukunimesi
  • Tarkista (ja tarvittaessa päivitä) omat tietosi sähköisessä lomakkeessa ja valitse henkilökohtainen salasanasi
  • Tallenna – Valmis!

Tunnukset tarvitsee aktivoida vain kerran. Aiemmin tunnuksensa aktivoineet jäsenet ovat automaattisesti mukana arvonnassa, kunhan jäsenmaksu vuodelle 2019 on maksettu. 

Jäsentunnukset aktivoituasi pääset kirjautumaan shkl.net-sivuston Jäsenille-osioon, mistä löydät mm. ladattavat sopimuspohjat, sähköisen lehtiarkiston, lomakkeen myynti-ilmoituksen jättämiseksi markkinapalstalle ja paljon muuta. Pääset kirjautumaan sisään klikkaamalla sivuston oikeasta yläreunasta Kirjaudu sisään -painiketta.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä SHKL:n toimistolle p. 03 734 2281 (arkisin klo 9-15) tai shkl@kolumbus.fi