Pohjois-Karjala: Pikkujouluravit & Hevosenomistajaravit 26.11.2019

Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien Yhdistys r.y. kutsuu jäsenensä juhlistamaan yhdessä hevosvuotta 2019 jouluruokailun merkeissä tiistaina 26.11.2019 klo 18:00 Joensuun Raviradalle. Kauden päätösravit ovat perinteiset Pamaus-ravit ja pikkujouluravit, jossa myös Pohjois-Karjalan Hevosenomistajilla on kolme omaa loimilähtöä. Lähtöjen voittajat palkitsemme loimella ja ruusukkeella. Loimemme on tänäkin vuonna käyttöön tarkoitettu, laadukas fleeceloimi, josta toivottavasti on iloa saajalleen ravitapahtuman jälkeenkin.

Ruokalipukkeen saat sisäänkirjoituksesta tai ravintolakatsomosta hallituksen jäseniltä voimassa olevaa henkilökohtaista jäsenkorttia näyttämällä ja se oikeuttaa ruokailuun ravintolakatsomossa tai tallikahviossa. Hevosenomistajakortilla pääsee myös maksutta raveihin. Pikkujouluraveissa on tarjolla maittava joulumenu, josta me hevosenomistajat pääsemme nauttimaan yhdessä toistemme kanssa. Varaamme raviradan ravintolakatsomosta myös pöytiä käyttöömme. Kaikki lisätiedot raveista löydät Joensuun raviradan nettisivuilta www.joensuunravirata.fi.

Tervetuloa!

Marjo Väisänen
puheenjohtaja
Pohjois-Karjalan Hevosenomistajien Yhdistys ry
050 506 7516
marjo.j.vaisanen@gmail.com