Loppuvuoden 2019 jäseneksiliittymistarjous!

Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry on hevosenomistajien yhteinen etujärjestö, jonka yhteentoista alueelliseen jäsenyhdistykseen kuuluu noin 5000 jäsentä. Liiton tarkoituksena on jäsenten hevosenomistamiseen liittyvien keskeisten yleisten ja yhteisten etujen valvonta.

Hevosenomistajayhdistyksen jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan, 1.1.-31.12. Jäseneksi voi liittyä, jos omistaa vähintään osuuden hevosesta.

Liittyessäsi jäseneksi joulukuun 2019 aikana liityt suoraan vuodelle 2020, jolloin saat täyden jäsenyyskauden ja lisäksi liittymislahjana vuoden 2019 viimeisen Hevosenomistaja-jäsenlehden 6/2019 joulukuussa. Hevosenomistaja on kuudesti vuodessa ilmestyvä, aikakausilehtityyppinen A4-kokoinen nelivärijulkaisu, jossa on aina vähintään 64 sivua. Liiton ajankohtaisten asioiden lisäksi julkaisemme lehdessä erilaisista hevosenomistamiseen ja hyvään hevosenpitoon liittyvistä aiheista, kuten hevosten terveydenhoidosta, ruokinnasta, valmennuksesta ja koulutuksesta sekä hevosalan henkilöistä ja ilmiöistä.

Jäsenyytesi astuu voimaan 1.1.2020 ja saat vuoden 2020 jäsenkortin laskun yhteydessä joulukuussa. Jäsenmaksu vuodelle 2020 on vain 46 euroa, sisältäen Hevosenomistaja-jäsenlehden lisäksi myös muut mahtavat jäsenetumme.

Hyödyntääksesi liittymistarjouksen, voit lähettää joko liittymislomakkeen shkl.net-sivuston kautta tai ottaa yhteyttä suoraan SHKL:n toimistolle.

Jäseneksi voi yhä liittyä myös tälle vuodelle (2019 vuoden jäsenmaksu 45 €), mikäli on tarve esimerkiksi kiireelliselle neuvonnalle. Ilmoita tällöin liittymisesi yhteydessä halustasi liittyä jo vuodelle 2019.

KATSO JÄSENEDUT TÄSTÄ

LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ

Päivitetty 3.12.2019.: Joulukuun aikana liittymällä liityt automaattisesti vuodelle 2020 ja saat liittymislahjana 6/2019 Hevosenomistaja-lehden. 
Erillisestä toiveesta liittyminen onnistuu yhä myös vuodelle 2019.