Toinen Hankkijan jäsenarvonnan voittaja arvottu!

Tämän vuoden toisessa jäsenarvonnassa lisäravinnesarja EQPron tuotepaketin voitti Esko H. Voittajaan on otettu yhteyttä henkilökohtaisesti. 

Aktivoi jäsentunnuksesi ja olet mukana arvonnassa!

Hankkija Oy on SHKL:n pitkäaikainen yhteistyökumppani. Osana tämänvuotista yhteistyösopimusta järjestämme yhteistyössä Hankkijan kanssa tuotearvontoja jäsenille. Arvonnoissa ovat mukana kaikki sellaiset hevosenomistajayhdistysten jäsenet, jotka ovat aktivoineet jäsentunnuksensa SHKL:n kotisivuilla. 

Seuraavana palkintona arvomme 840 kg lavallisen Kiva-kutteria.
Lavalla 42 kutteripaalia. Lavan arvo yhteensä 289,80 €.

Kiva on havupuusta höylätty tasalaatuinen, hygieeninen ja itiövapaa kutterikuivike. Kiva-kutterikuivike pystyy imemään kosteutta kaksi kertaa oman tilavuutensa.
Kiva-kutteri höylätään tasalaatuisesta lämpökuivatusta sahapuutavarasta, jonka an­siosta kutterin lastut ovat tasalaatuisia. Kiva seulotaan rumpuseulonnalla, mikä varmistaa tikuttoman ja lähes pölyttömän laadun.
Kiva-kutterin valmis­tukseen käytetään puhdasta havupuuta, mäntyä ja kuusta, PEFC- sertifioidut toimittajat. Kiva on puhdas luonnontuo­te, joka ei sisällä lisäaineita tai kemikaaleja.”
Lue lisää hankkija.fi

Arvontaan osallistuminen on helppoa. Kun olet maksanut tämän vuoden jäsenmaksun ja aktivoinut omat jäsentunnuksesi shkl.net-sivustolle (ohjeet alempana), olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Jos vielä mietit jäseneksi liittymistä, ehdit mukaan tähän arvontaan toimimalla nopeasti. Jäsenliittymislomakkeen löydät tästä.

Kolmas arvonta suoritetaan maanantaina 30.9.2019 kyseiseen päivämäärään mennessä tunnuksensa aktivoineiden kesken.

Tuotepalkinnon voittajaan otamme yhteyttä ensisijaisesti jäsentiedoissa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Näin aktivoit jäsentunnuksesi:

  • Mene osoitteeseen www.shkl.net/aktivoi
  • Syötä kenttiin jäsennumerosi, jonka löydät jäsenkortistasi, sekä sukunimesi
  • Tarkista (ja tarvittaessa päivitä) omat tietosi sähköisessä lomakkeessa ja valitse henkilökohtainen salasanasi
  • Tallenna – Valmis!

Tunnukset tarvitsee aktivoida vain kerran. Aiemmin tunnuksensa aktivoineet jäsenet ovat automaattisesti mukana arvonnassa, kunhan jäsenmaksu vuodelle 2019 on maksettu. 

Jäsentunnukset aktivoituasi pääset kirjautumaan shkl.net-sivuston Jäsenille-osioon, mistä löydät mm. ladattavat sopimuspohjat, sähköisen lehtiarkiston, lomakkeen myynti-ilmoituksen jättämiseksi markkinapalstalle ja paljon muuta. Pääset kirjautumaan sisään klikkaamalla sivuston oikeasta yläreunasta Kirjaudu sisään -painiketta.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä SHKL:n toimistolle p. 03 734 2281 (arkisin klo 9-15) tai shkl@kolumbus.fi