Suurmestaruusajot & St Michel 20.-21.7.2019: SHKL:n jäsenkortilla ilmaiseksi lauantaina, koodilla alennusta myös sunnuntailta!

Suurmestaruusajo on perinteikäs kesäinen suurkilpailu 5-vuotiaille ja sitä vanhemmille suomenhevosille sekä samanikäisille Ruotsin tai Norjan kilpailurekisteriin merkityille kylmäverisille. Tänä vuonna ajetaan myös 4-vuotiaiden suomenhevosten lähtö, SHKL Pikkusuurmestaruus. Molemmat lähdöt ajetaan St Michel -viikonlopun lauantaina 20.7.2019.

Suurmestaruusajon kunniataulu ja muuta tietoa kilpailusta, sekä lisätietoa SHKL Pikkusuurmestaruudesta löydät klikkaamalla tästä.

SHKL:n jäsenet pääsevät lauantaina raveihin sisään maksutta, muista näyttää jäsenkorttiasi portilla!

Koodilla alennusta St Michel -lipuista sunnuntaille

Tänä vuonna saat SHKL:n jäsenenä alennusta St Michelin sunnuntaipäivästä käyttämällä alennuskoodia Liveton lippukaupassa!

Sunnuntain lippu maksaa normaalisti 20 €, mutta alennuskoodilla saat sen hintaan 15 €. Koodilla saat myös alennusta eläkeläis-, invalidi- ja opiskelijalipusta (norm. 8 €, koodilla 5 €).

Ohjeet alennuskoodin lunastamiseen:

  1. Mene osoitteeseen www.stmichel.fi ja klikkaa lippukauppa auki sivun oikeasta reunasta, ”Osta lippuja”-painikkeesta.
  2. Valitse haluamasi määrä sunnuntain lippuja klikkaamalla ”Osta”-painiketta lipun kohdalta ja klikkaa sitten ”Seuraava”.
  3. Klikkaa Ostoskori-näkymässä ”Alennuskoodi”-painiketta ja syötä koodi SHKL2019. Alennettu hinta tulee näkyviin vihreällä alkuperäisen hinnan viereen.
  4. Klikkaa ”Kassa”-painiketta ja siirry maksamaan liput seuraamalla ohjeita. Maksun jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin. Tapahtumassa voit näyttää liput suoraan älypuhelimen näytöstä tai voit halutessasi tulostaa ne. Kysymykset koskien lipunmyyntiä voi osoittaa suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.fi.

Alennuslippuja on saatavilla rajoitettu määrä, ole siis nopea!

Huom! Alennuskoodi käytettävissä vain Liveton lippukaupassa, portilla liput ovat normaalihintaisia.

Lisätietoa tapahtumasta

Stmichel.fi-kotisivuilta löydät lisäätietoa mm. viikonlopun ohjelmasta, saapumisesta Mikkeliin ja kilpailijoiden esittelyjä.

Jos vielä harkitset jäsenyyttä…

Jos omistat hevosen tai osuuden hevosesta, toimimalla nopeasti ehdit saada SHKL:n jäsenkortin käyttöösi vielä ennen St Michel -viikonloppua. Jäsenkortilla saat myös muita etuja ja alennuksia.

Klikkaa tästä jäsenetuihimme ja liittymislomakkeeseen