Amatööriohjastajien ja montén PM-kilpailut Norjassa 26.–27.4.2019

Tänä vuonna amatööriohjastajien ja montén PM-tittelistä kamppaillaan Norjassa 26.-27. huhtikuuta. Kilpailut alkavat perjantaina Norjan Birissä ja päättyvät lauantaina Drammenissa.

Viime vuonna PM-kilpailut järjestettiin Suomessa Mikkelin, Vermon ja Jokimaan raviradoilla. Amatöörien puolella kotimaahan jäi upea kaksoisvoitto Hannu Korven ja Janne Räisäsen johdolla. Pronssia vei ruotsalainen Patrik Fernlund. Montémestaruus puolestaan oli norjalaisten hallussa. Ensimmäisen sijan vei Amanda Robertsenin ja kolmannen sijan Siv Emilie Lövvoldin. Toiseksi sijoittui Ruotsin Tova Bengtson.

Tänäkin vuonna amatööriohjastajajoukkueen muodostavat tuttuun tapaan viime vuoden SM-kilpailun kolme parasta: Janne Räisänen, Mikael Östman ja Jouni Riikonen. Suomen monté-joukkueessa puolestaan edustavat Janita Antti-Roiko ja Karoliina Sinkkilä.

Suomen joukkueet esittelyssä

Amatööriohjastajien PM

Janne Räisänen, 161 voittoa
SM 2012, 2015 & 2018
EM 2016
MM 2014
Mikael Östman, 181 voittoa
Jouni Riikonen, 195 voittoa

Montéohjastajien PM


Karoliina Sinkkilä
, 189 voittoa (Kuva: Suomen Hippos/Suvi Hakkarainen)
Janita Antti-Roiko, 19 voittoa (Kuva: Suomen Hippos/Suvi Hakkarainen)

Aiheesta muualla: