Lomake Ruotsin palkintojen maksatusta varten käännetty suomeksi

Ruotsi on muuttanut palkintorahojen maksukäytäntöjään vuoden 1.1.2019 lähtien. Nykyisin Ruotsissa kilpailleiden, Suomen rekisterissä ja suomalaisessa valmennuksessa olevien hevosten omistajien, tulee alkaen täyttää erillinen maksulomake “Ansökan om utbetalning av prispengar/Request for transfer of earnings” palkintorahojen saamiseksi.

Lomake on nyt saatu Suomen Hippoksen toimesta käännettyä myös suomeksi, helpottamaan alkuperäisen lomakkeen täyttöä. Suomenkielinen lomake ei ole interaktiivinen, eikä sitä voi täyttää suoraan selaimessa. Suomenkielinen lomake toimii ainoastaan käännöksenä ja ohjeena Svensk Travsportin sivuilla olevaa virallista lomaketta täytettäessä.

Suomen Hippoksen kääntämän lomakkeen alkuperäisen lomakkeen täyttämisen avuksi löydät klikkaamalla tästä. (PDF)

SHKL:n aiempi tiedote asiasta

Lomake Ansökan om utbetalning av prispengar/Request for transfer of earnings. (PDF)

Alkuperäinen tiedote Svensk Travsportin kotisivuilla. (travsport.se)