Racing Amatööriohjastajien SM-liiga 2019 starttaa maaliskuussa

Ohjastajat keräävät lähdöistä pisteitä sijoitustensa perusteella, ja viisi parasta sijoitusta huomioidaan pistelaskussa. Kaksiosainen finaali järjestetään Ylivieskassa 29.9. ja Kuopiossa 4.10.2019.

Kuka saa ohjastaa liigalähdöissä?

Kilpailuun ovat oikeutettuja osallistumaan ne amatööriohjastajat, joilla on

  • vähintään kymmenen (10) kilpailun ohjastajakokemus
  • jotka ovat C-harrastajalisenssin haltijoita
  • jotka ovat maksaneet joko hevosenomistajayhdistyksen jäsenmaksun kuluvalle vuodelle (45 €) tai osallistumismaksun (60 €).
  • joilla ei ole ollut ammattivalmentaja- tai ajajalisenssiä vuosien 2014, 2015, 2016, 2017 ja 2018 aikana.

Pistelaskun ulkopuolella liigan lähtöihin saa osallistua ajalla 1.1.-31.7. myös sellainen kokelas- tai juniorilisenssin haltija, joka on suorittanut samat maksut kuin muutkin osallistujat (maksettu jäsenmaksu tai 60 € osallistumismaksu). Lisäksi kokelas- tai juniorilisenssin haltija ei ole saanut ajaa vuoden 2018 aikana yli 100 lähtöä.

Kuinka ilmoittaudun mukaan?

Ohjastajan ilmoittautuminen liigaan pitää uusia vuosittain, vaikka tietosi eivät olisi muuttuneet. Näin varmistetaan, että lista ilmoittautuneista ohjastajista pysyy ajan tasalla.

Liigailmoittautuminen tehdään SHKL:n toimistolle sähköisellä ilmoittautumislomakkeella tai soittamalla numeroon 03-7342281 ennen ilmoittautumista ensimmäiseen osalähtöön.

Sopiva sarja, mutta kuski puuttuu?

Kokoamme SHKL:n kotisivuille yhteystietolistan ilmoittautuneista ohjastajista, joihin hevosenomistajat voivat ottaa yhteyttä tarvitessaan hevoselleen ohjastajaa.

Lisätietoa, kilpailukalenterin, osallistumisohjeet ja ilmoittautumislomakkeen löydät kilpailusivulta: www.shkl.net/kilpailut/racing-amatooriohjastajien-sm-kilpailu