SHKL käy läpi Suomen Hippoksen ravikilpailusäännöt

Suomen Hevosenomistajien Keskusliitto ry käynnistää hankkeen, jossa se käy seuraavan puolen vuoden aikana läpi Suomen Hippoksen ravikilpailusäännöt.

Kentältä on tullut paljon yhteydenottoja ravikilpailusääntöjen epäkohtiin liittyen, jonka johdosta SHKL on päättänyt läpikäydä säännöt kokonaisuudessaan ja raportoida havainnoistaan eteenpäin Hippoksen sääntövaliokunnalle jatkotoimenpiteitä varten.

Hanketyöryhmä valitaan hallituksen kokouksessa 17.1.2019. Työryhmä käyttää apunaan myös asiantuntijatahoja, kuten eläinlääkäriä, kilpailusihteeriä ja ravivalmentajaa. Lisäksi keskusliitto toivoo saavansa toimistolle omakohtaisia havaintoja sääntöihin liittyvistä epäkohdista myös muualta ravikentältä, on kyse sitten vaikkapa toiveesta rangaistusten muuttamiseksi tai esimerkiksi jostakin alalla vallitsevasta käytännöstä, joka on muodostunut sääntöjen vastaiseksi.

Yhteyttä asiaan liittyen voi ottaa sähköpostilla shkl@kolumbus.fi tai puhelimitse numeroon 03 734 2281 (klo 9-15).