Kymen-Karjalan Hevosenomistajat ry

Puheenjohtaja Sanna Liiri: p. 0400 880 044, email. sanna.liiri [a] kk-hevosenomistajat.fi
Sihteeri Johanna Mäkelä p. 040 7049794, email. johanna.a.makela [a] gmail.com

Huom! Roskapostin estämiseksi sähköpostiosoitteet ovat rikotussa muodossa. Poista osoitteista välit ja korvaa [a]-merkki @-merkillä.

Taas mennään – Elitloppet 2018

Lataa esite tästä (pdf)

 

Lue lisää Kymen-Karjalan alueen nettinostoja klikkaamalla tästä

Positiivinen Väläyttäjä-tunnustus

Kymen-Karjalan Hevosenomistajat ry valitsee kolme kertaa vuodessa jäsenistöstään Positiivisen Väläyttäjän, joka on myönteisellä toiminnallaan ja asenteellaan tuonut hevosurheilua ja -harrastusta positiivisesti esille. Vinkkaa sopivaa palkittavaa ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan tai sihteeriin!

Kesä 2016: Ville Korjus sekä kuninkuusravien tuuletukset.
Korjus teki Välähdyksellä tänä kesänä läpimurron suomenhevosten huipulle Turun kuninkuusraveissa. Valmentaja, Ville Korjuksen, iloisuus näkyi riemukkaana tuuletuksena sekä positiivinen asenne on näkynyt koko hevosen uran aikana. Tarmokkaan orin uran aikana on ollut myös vastoinkäymisiä mutta niistä on selvitty.

Talvi 2016: Mirva Kinnunen on positiivinen ponikasvattaja
Mirvan nimiin on kasvatettu 33 ponia. Yksi kasvateista, Sammalisen Klarissa, palkittiin viime vuonna valtakunnallisesti parhailla pisteillä jalostusarvosteltuna Suomessa syntyneenä 3–8 -vuotiaana tammana. Mirva tunnetaan aktiivisena osallistujana sekä valmiina kouluttamaan itseään. Hän on muun muassa harjoittelijana varsanäyttelyiden näyttelylautakunnassa tavoitteenaan suorittaa näyttelytuomarin koe.

Kevät 2017: Päivi Luukka
Päivin kasvattama ja osaomistama suomenhevonen Pauhis on aloittanut alkuvuoden komeasti T76-kakkosen jälkeen kolmelle tolpparivillään. Luukan lisäksi hevosen omistavat Kaisa Riikonen sekä Olavi Nisonen, joka on myös hevosen valmentaja.

Syksy 2017: Milla Pyysalo, Raviliiga Saipan kimpanvetäjä
Milla on lupautunut mukaan mielenkiintoiseen projektiin, jonka tärkeimmässä tehtävässä, tiedottamisessa, kimpanvetäjä pitää omistajat menossa mukana.

Talvi 2017: Heini Kuukka & Maarit Ruokolainen, monitoimiori Esun omistajat
Esu toi Suomi100-juhlavuonna hevosalaa ja suomenhevosta upeasti ja positiivisesti esille esiintymällä erilaisissa tapahtumissa sekä toimimalla Mahdollisuuksien Hevonen-kummihevosena.

Kymen-Karjalan Hevosenomistajat ry sosiaalisessa mediassa