Project, Details

Jäsenhankintakilpailu

Tunnetko hevosenomistajan, joka ei ole vielä hevosenomistajayhdistyksen jäsen?

Säännöt ja ohjeet

 • Kilpailuaika 1.11.2016–31.10.2017
 • Kilpailu on avoin kaikille SHKL:n jäsenille.
 • Jäsenhankkija saa pisteen jokaisesta hankitusta vuoden 2017 jäsenmaksun lokakuun loppuun (31.10.2017) mennessä maksaneesta uudesta jäsenestä.

Katso kilpailun säännöt

Kuinka toimin?

 • Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa, joka omistaa vähintään osuuden hevosesta. Jäsenyys on voimassa 31.12.2017 asti.
 • Jäsenhankintakilpailuun ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää että oma jäsenyytesi on voimassa ja muistat mainita nimesi aina uuden hankitun jäsenen liittymisen yhteydessä.
 • Jäsenhankinta kannattaa aloittaa jo alkuvuodesta, jolloin uudet jäsenet saavat parhaan hyödyn jäsenyydestään. Jäsenyys on voimassa vuoden loppuun.
 • Oivia paikkoja jakaa tietoa hevosenomistajayhdistyksen jäsenyydestä ovat tuttavien ja lähitallien lisäksi esimerkiksi ravi- ja ratsastuskilpailutapahtumat ym. – olet myös tervetullut SHKL:n ständille tekemään jäsenhankintatyötä esim. kuninkuusraveissa, HIHS:ssa ja hevosmessuilla, jotka ovat perinteisesti olleet hyvä tapahtumia jäsenhankinnan kannalta. Kannattaa myös olla yhteydessä omaan alueyhdistykseen ja kysellä mahdollisuuksia tulla mukaan paikallisiin tapahtumiin.
 • Vuoden 2016 jäsenedut ja liittymisohjeet löytyvät sekä Hevosenomistaja-lehden takakannesta että kotisivuiltamme. Ks. Jäsenedut ja liittymislomake
 • Saat materiaalia, kuten jäseneksiliittymislomakkeita ja Hevosenomistaja-lehden näytenumeroita avuksi jäsenhankintaan Keskusliiton toimistolta: ota yhteyttä shkl@kolumbus.fi tai p. 03 734 2281.
 • Uuden jäsenen liittyminen käy helposti puhelimitse, postitse lomakkeen lähettämällä tai kotisivuiltamme löytyvän verkkolomakkeen kautta. Liittymisen yhteydessä tulee mainita myös jäsenhankkijan nimi, jotta jäsenhankintakilpailun pisteet voidaan kohdistaa oikealle henkilölle.

Palkinnot

Kolme eniten uusia jäseniä hankkinutta palkitaan matkalahjakortein. Matkalahjakortin saa käyttää vapaavalintaiseen hevosaiheiseen opintomatkaan.

 1. 500 € matkalahjakortti
 2. 300€ matkalahjakortti
 3. 200 € matkalahjakortti

Palkitut sitoutuvat lisäksi kirjoittamaan artikkelin matkoistaan Hevosenomistaja-lehteen. SHKL:n toimisto auttaa tarvittaessa tekstin viimeistelyssä. Edellisvuosista poiketen viimevuotinen voittaja voi voittaa pääpalkinnon myös tänä vuonna.

Lisätietoja

SHKL:n toimistolta ja alueyhdistyksistä p. 03 734 2281 shkl@kolumbus.fi
ks. alueyhdistysten yhteystiedot