Project, Details

Hämeen Hevosenomistajain 3-vuotispalkinto

Hämeen Hevosenomistajain yhdistys ry järjestää Hämeen Hevosenomistajain 3-vuotispalkinto-kilpailun.Kilpailu on järjestetty yhteistyössä Forssan Seudun Hippoksen ja Veljekset Wahlstén Oy:n kanssa.

3-vuotispalkinnon voittaja palkitaan 4 000 euron suuruisella ensipalkinnolla.

3-vuotispalkinto on tarkoitettu 3-vuotiaille, Suomessa syntyneille ja Suomen rekisterissä oleville lämminverihevosille. Hevosten omistajien kotipaikan tulee sijaita Pirkanmaan, Kanta-Hämeen tai Päijät-Hämeen maakunnissa. Epäselvissä tapauksissa Hämeen Hevosenomistajain yhdistys ry ratkaisee hevosen osallistumisoikeuden. Karsinta kilpailuun tapahtuu normaalin karsintapistejärjestelmän mukaan.

Hämeen Hevosenomistajain 3-vuotispalkinnon voittaja palkitaan Hämeen Hevosenomistajain yhdistyksen ja Veljekset Wahlstén Oy:n lahjoittamalla loimella. Voittajahevosen omistaja, valmentaja ja ohjastaja palkitaan kunniapalkinnolla. Toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneen hevosen omistaja palkitaan muistopalkinnolla.

Lisätietoja kilpailusta: Hämeen Hevosenomistajain yhdistys ry / Mirva Niinivaara mirva.niinivaara[a]gmail.com.

Hämeen Hevosenomistajain 3-vuotispalkinnon kunniataulukko
2011 One Heart / Hannu Kamppuri 17,4a
2012 Rambaldi / Markku Nieminen 18,0a
2013 Holiday Ors / Esa Holopainen 17,0a

Vuoden 2014 Hämeen Hevosenomistajain 3-vuotispalkinto-kilpailu peruttiin. Sen tilalla ajettiin joulukuussa Lahden Jokimaalla lähtö sekä lämminverisille että kylmäverisille. Sponsoreina näissä lähdöissä oli Veljekset Wahlsten ja K-Maatalous Pirkka. Lämminveristen lähdön voitti Löten’s Anselm / Tommi Kylliäinen 16,1 Kylmäveristen lähdön voitti Piirka / Pauli Raivio 28,6